Chantal, Stanley, Jamai en Casey in Disney's Musical Sing-a-Long

25/03/2009 06:00

Joop van den Ende Theaterproducties

Chantal Janzen, Stanley Burleson, Jamai Loman en Casey Francisco zijn volgend theaterseizoen samen te zien in Disney's Musical Sing-a-Long. Tijdens de twee uur durende familieshow van Joop van den Ende Theaterproducties komen in snelle vaart de bekendste en meest memorabele hitsongs uit films en musicals van Disney voorbij. Het interactieve theaterconcert voor het hele gezin reist vanaf oktober 2009 langs de Nederlandse theaters.

"Als producent is het een genot om met vier van zulke topsolisten een nieuwe show te kunnen maken. Door hun talenten en ervaring weten ze als geen ander hoe ze een feestelijke show moeten neerzetten en jong en oud daarin kunnen betrekken. Een heerlijke kwaliteitsvoorstelling voor de hele familie is volgens mij iets waar mensen juist in deze tijd behoefte aan hebben" aldus Erwin van Lambaart, producent en algemeen directeur Joop van den Ende Theaterproducties.

Disney's Musical Sing-a-Long is een theaterconcert met veel humor en korte verhaallijnen. Het vormt een aaneenschakeling van de allergrootste hits uit het generatie lange repertoire van Disney. Het is een feest der herkenning voor jong en oud waarbij bekende medleys door de projectie van liedteksten kunnen worden meegezongen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/