Politie Gelderland-Zuid

Kort plezier van nieuwe schoenen

Nijmegen, 25-03-2009 o Maandagmiddag zijn twee mannen van 31 en 37 jaar uit Nijmegen, in de Pauwelstraat aangehouden. Beiden worden verdacht van diefstal.

Agenten op hun mountainbike kregen via de meldkamer door dat er diefstal uit een winkel had plaatsgevonden. Het personeel van de winkel had een goed signalement opgenomen en dat doorgegeven aan de politie. Beide verdachte personen zouden behoorlijk onder invloed zijn van alcohol. Ook was van hen bekend dat één van de verdachten op nieuwe sportschoenen liep en een opvallende plastic tas bij zich had. De verdachten zouden ergens in de Burchtstraat lopen.

Twee andere agenten gingen even bij de winkel langs waar de schoenen waren weggenomen. Daar werden zij aangesproken door een passant. Hij vertelde dat er twee personen in de Marikenstraat liepen die dronken waren en zich erg vervelend gedroegen. Uiteindelijk werden beide verdachten op de Pauwelstraat aangetroffen. Zij voldeden aan het signalement en één van de verdachten liep inderdaad op de gestolen schoenen. De mannen zijn aangehouden en in verzekering gesteld. (14)

Laatst gewijzigd 25-03-2009 8:35 | © Regio Gelderland-Zuid |