Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

19 maart 2009
Lisse & Utrecht, Nederland

Swets en Aldipress slaan handen in elkaar voor nóg betere SwetsWise Consolidation

Swets maakte bekend dat het een overeenkomst van vijf jaar ondertekende met Aldipress, een logistieke dienstverlener die resoluut kiest voor een doorgedreven automatisering. Voortaan zal Aldipress alle consolidatie- en logistieke activiteiten van het hoofdkwartier van Swets in het Nederlandse Lisse overnemen. Aldipress is een van Nederlands grootste verdelers van tijdschriften en is dus de geknipte partner voor de verdeling van alle tijdschriften en vakbladen via SwetsWise Consolidation.

"Onze Consolidation-dienst is al tientallen jaren een van de hoekstenen van ons bedrijf. Bedoeling is om deze dienst verder uit te bouwen dankzij efficiëntere processen en klantgerichte diensten met een duidelijke meerwaarde ", aldus Johan van Campen, Chief Operations en Information Officer bij Swets. "Dankzij de samenwerking met Aldipress kunnen we ten volle gebruik maken van hun geavanceerde automatisatiesystemen met het oog op een nog doeltreffender en gerichter bedelingsproces - goed nieuws voor onze klanten dus."

"We zijn zeer opgetogen over de samenwerking met Swets," bevestigt ook Edo Meerloo, CEO van Aldipress. "Ons volautomatische orderverzamelsysteem werkt perfect voor het verdelen van tijdschriften en vakbladen, zoals dat momenteel via SwetsWise Consolidation gebeurt. We zijn ervan overtuigd dat we alle processen sneller kunnen laten verlopen, zodat we alle klanten die gebruik maken van de SwetsWise Consolidation-dienst nog sneller en correcter kunnen bedienen."

Alle activiteiten zullen in de loop van de volgende maanden worden overgeheveld, waarna Aldipress in Duiven het werk vanaf juni 2009 volledig overneemt.

Swets
Swets is wereldleider in abonnementenbeheer. Met meer dan 100 jaar ervaring bieden we zowel klanten als uitgevers een optimaal rendement in tijd en geld in de complexe informatiemarkt van vandaag. Met klanten in ruim 160 landen en meer dan 20 kantoren wereldwijd is Swets een echte long-tail dienstverlener van formaat die het meest uitgebreide en geavanceerde e-commerce platform biedt dat momenteel in dit domein beschikbaar is.

Swets staat sinds zes jaar genoteerd in de lijst "100 Companies that Matter Most in the Digital Content Industry" van E-Content Magazine en is steevast ieder jaar te vinden in de lijst van "Top 500 Companies in The Netherlands" van FEM Business. We zijn de enige abonnementenbeheerder die wereldwijd ISO 9001:2000 gecertificeerd is voor 10 jaar - het resultaat van zeer strikte procedures en een eersteklas dienstverlening.

Aldipress
Aldipress is Nederlands marktleider op het gebied van trademarketing, logistieke diensten en de verdeling van tijdschriften, strips, pocketboeken en puzzelboeken voor verkoop in krantenshops. Aldipress maakt deel uit van Rautakirja, de internationale retail- en distributietak van de Finse mediagroep Sanoma WSOY.

Mediacontact

Damian Leslie

Swets

Postbus 830

2160 SZ Lisse, Nederland

T: +31 (0)252 435 189

F: +31 (0)252 415 888

E: press@nl.swets.com

Aldipress
Dhr. E. Meerloo
Postbus 8036
3503 RA Utrecht
T: +31(0)30-6660666
E :info@aldipress.nl


---- --