Ingezonden persbericht


Persbericht

Met Parkeerlijn.nl en TomTom is zoeken naar parkeerlocaties voorbij

Het eindeloos zoeken naar een parkeerplek behoort met zoekmachine Parkeerlijn.nl tot het verleden. Zeker nu Parkeerlijn.nl het navigatiesysteem van TomTom als extra toepassing aan de site heeft toegevoegd. Parkeerlijn.nl geeft alle betaald parkeermogelijkheden nabij de plaats van bestemming weer. De reiziger krijgt informatie over de parkeerlocatie en wordt met een interactieve plattegrond van Google Maps, en nu ook via de TomTom, de juiste weg gewezen. TomTom leidt u direct naar de parkeerlocatie. Mocht er geen TomTom in de auto aanwezig zijn, dan kan toch dezelfde informatie worden gebruikt voor het eigen navigatiesysteem met het intikken van de adresgegevens. De reiziger bereikt snel zijn eindbestemming.

Tendens
Er is een duidelijke tendens dat de reiziger zich steeds beter voorbereidt op zijn reis en van tevoren wil inplannen waar hij kan parkeren. Parkeerlijn.nl is de zoekmachine die hem daarbij de helpende hand biedt. Parkeerlijn.nl brengt ruim 2100 parkeerlocaties in Nederland in kaart, waaronder 450 parkeergarages, ruim 400 P&R's, 300 carpoolplekken en vele parkeerplaatsen bij ziekenhuizen en luchthavens. Ook kan gezocht worden op de grote publiekstrekkers. Hierbij valt te denken aan musea, poppodia, pretparken enz. Zoekmachine Parkeerlijn.nl wordt dagelijks voorzien van nieuwe parkeerlocaties en is daarmee de meest volledige parkeersite van Nederland.

Parkeerlijn.nl is een onafhankelijke site over parkeermogelijkheden in Nederland, geïnitieerd door parkeerdienstverlener P1. Op de site staan de parkeerlocaties van gemeenten waar betaald parkeren is ingevoerd. Parkeerlijn.nl zal in de nabije toekomst ook het vooraf reserveren van parkeerplaatsen realiseren.


---



Ingezonden persbericht