Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Auto Trader krijgt twee ADCN nominaties

Maarssen, 25 maart 2009 - Auto Trader, onderdeel van Sanoma, is twee keer genomineerd voor een ADCN Lamp vanwege haar dealeroverval campagne. Vorig jaar bestormde Auto Trader een aantal autobedrijven met 41 bezoekers tegelijk. Om de site geheel waarheidsgetrouw te promoten: een occasion op AutoTrader.nl wordt iedere minuut door 41 mensen bekeken.

Auto Trader heeft met de campagne de autobedrijven letterlijk, en op een leuke manier, laten zien hoeveel autokopers de occasionsite gebruiken voor het vinden van hun ideale auto. En wat je als autobedrijf dus mist wanneer je niet op AutoTrader.nl adverteert.

De campagne leverde hilarische filmpjes op. Bekijk ze hier: www.autotrader.nl/dealers. De bekendmaking van winnaars van de ADCN Lampen is op 14 april in het Concertgebouw te Amsterdam.

Over Auto Trader
Auto Trader is zeventien jaar actief in occasionmedia. Sinds augustus 2008 maken Auto Trader en de zusteruitgaven Motor Trader, Classic Trader, Caravan & Camper Trader en Transport Trader onderdeel uit van Sanoma Men's Magazines (SMM). SMM is onder meer bekend van AutoWeek, Playboy, Panorama en Revu. Auto Trader is net als de afgeleide uitgaven zeer succesvol op internet. AutoTrader.nl biedt occasionkopers de keuze uit meer dan 200.000 gebruikte auto's. Met de samenwerking met NieuweAutoKopen.nl kunnen bezoekers in het aanbod van nieuwe auto's zoeken. De website wordt maandelijks meer dan twee miljoen keer bezocht.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met ruim 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2008 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet van 515,7 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1000 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern Sanoma. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in 13 landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (