Ingezonden persbericht


Persmededeling

maart 2009

Villeroy & Boch-fabrieken in Belgie en Nederland worden competentiecentra voor wellnessproducten

Villeroy & Boch zal de betekenis van zijn standplaatsen in Roeselare/Belgie en in Ro- den/Nederland duidelijk gaan versterken: hier zullen de nieuwe europese competentie- centra ontstaan voor acryl resp. quarylTM.

De uitbreiding van de nieuwe competentiecentra vindt plaats in het kader van een om- vangrijk maatregelpakket voor de europese standplaatsen van Villeroy & Boch, dat de onderneming pas voor kort bekend heeft gegeven.

In het belgische Roeselare zal het competentiecentrum voor acryl ontstaan; hier wordt nu al een groot gedeelte van de acrylkuipen van Villeroy & Boch vervaardigd. De fabriek beschikt over de meest innovatieve technologie op dit gebied. In het nederlandse Roden ontstaat tegelijkertijd het competentiecentrum voor quarylTM, het exclusief door Villeroy & Boch ontwikkeld materiaal voor de vervaardiging van op design gerichte bad- en stortbadkuipen.

Volker Pruschke, Chief Strategic Officer Villeroy & Boch, verklaart hieromtrent: ,,Het maatregelpakket voor Europa zal onze concurrentiekracht wereldwijd garanderen ­onze uiterst geautomatiseerde standplaatsen in Roeselare en Roden beschikten over de beste voorwaarden om onze competenties qua acryl resp. quarylTM te bundelen en verder uit te breiden. Wij zijn ervan overtuigd dat de beslissingen voor de standplaatsen en de daarmee verbonden investeringen de moeite zullen lonen."




Uw perscontact:
Almut Hähner-Ural
tel.: + 49 (0) 68 64 - 81 13 97
fax: + 49 (0) 68 64 - 81 26 92
e-mail: haehner-ural.almut@villeroy-boch.com

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch, met hoofdzetel in Mettlach/Duitsland, heeft 24 productielocaties in 12 europese landen, Mexico en Thailand. Met producten uit de bereiken ,,Bad & Wellness", tafelcultuur en tegels is Villeroy & Boch vertegenwoordigd in 125 landen. De onderneming, die aan de beurs is, kan terugblikken op een 260 jaar lange geschiedenis van de firma.






---- --