Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht, maart 2009

LANCERING INTERACTIEF PODIUM: SPRINGDANCE STAGE

Dit jaar vindt de 25e editie van het SPRINGDANCE festival plaats en dat wil Springdance graag met iedereen vieren! De organisatie verzamelt alle verhalen en herinneringen aan 25 edities van het festival op haar nieuwe interactieve site SPRINGDANCE STAGE. Via berichtjes op het forum, blog of twitter, en met filmpjes en foto's.

SPRINGDANCE STAGE: www.springdance.nl/stage
Springdance heeft een nieuw interactief podium op haar website geopend: SPRINGDANCE STAGE. Het is de plek waar Springdance online een community creëert voor iedereen die aan het festival deelneemt en voor wie het festival kent of wil leren kennen. Een inspirerende ontmoetingsplaats waar mensen met elkaar in contact kunnen komen en waar uitwisseling gestimuleerd wordt tussen bezoekers, geïnteresseerden, choreografen, dansers, deelnemers aan het talentontwikkelingsprogramma Europe in Motion en journalisten in het festival.

Springdance nodigt je uit om jouw eigen festivalervaring te delen of om in gesprek te gaan met medebezoekers en choreografen. Krijg een indruk van de voorstellingen in het festival en het werkproces van de choreografen via de filmpjes, foto's, blogs, tweets, recensies, columns en reacties in het forum.

Feliciteer Springdance en deel je herinneringen met ons! Omdat dit jaar de 25e editie van het festival plaatsvindt, willen we dat met iedereen vieren. Springdance verzamelt via SPRINGDANCE STAGE alle verhalen en herinneringen aan 25 edities van het festival. Je kunt Springdance feliciteren via een berichtje op het forum, je herinneringen delen via je blog, eigen foto's en filmpjes uploaden en felicitaties via twitter versturen. Gebruik het woord Springdance in je twitter-bericht en het verschijnt vanzelf in de twitter fountain.

De mooiste bijdragen worden beloond met twee vrijkaarten voor het komende festival (16-26 april)!

Facts SPRINGDANCE 2009
datum // do 16 ­ zo 26 april
locaties // Utrecht - Stadsschouwburg, Theater Kikker, Huis a/d Werf, Akademietheater, Centraal Museum en op de Neude.
speciaal voor de bezoeker // Springdance biedt een aantal toegankelijk routes en een Springdance- kijkcursus, die bezoekers wegwijs maken in het programma. informatie // mail@springdance.nl / www.springdance.nl tickets // online ticketsales tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling: http://springdance.activetickets.com / www.utrechtsuitburo.nl. Vanaf 2 april ook aan de balie in de Uitshop, Domplein 9-10. nieuw // SPRINGDANCE STAGE, de nieuwe interactieve site: www.springdance.nl/stage



Ingezonden persbericht