Politie Zeeland

W-623-2009

Overval op coffeeshop, Vlissingen

Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar de overval op een coffeeshop in de Kasteelstraat.
Woensdag na sluitingstijd, rond 00.15 uur, was een medewerkster van de coffeeshop alleen in de zaak toen ze plotseling door twee mannen werd overvallen. Ze moest onder bedreiging geld afgeven. Toen de vrouw zich hier tegen verzette, ontstond een schermutseling waarbij ze licht gewond raakte.
Na de overval renden de daders met het geld er vandoor, stapten in een auto en reden weg richting de Van Dishoeckstraat.

Buurtbewoners zijn inmiddels door de politie geïnformeerd over deze overval. Alle omwonenden ontvingen een flyer met daarin het verzoek melding te maken bij de politie als ze iets bijzonders hadden gezien rondom het tijdstip van de overval.

Mochten er mensen zijn die geen flyer hebben ontvangen en toch informatie hebben over deze overval, dan kunnen zijn contact opnemen met de politie in Vlissingen via telefoonnummer 0900-8844.

O-624-2009 Auto in de sloot, Goes
Op de A58 is woensdag omstreeks 13.00 uur een 48-jarige Goesenaar met zijn auto in de sloot beland.
De man reed over de zuidbaan, komende uit de richting van Middelburg, toen hij de controle over het stuur verloor. Hij belandde eerst in de middenberm en kwam vervolgens in de sloot tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte rondom beschadigd.

O-625-2009 Auto total loss bij eenzijdig ongeval, Goes
Een 18-jarige Goesenaar heeft dinsdagavond zijn auto total loss gereden bij een eenzijdig ongeval.
Hij reed omstreeks 21.45 uur over de Oranjeweg, komende uit de richting van de Ringbaan-Oost. Ter hoogte van de Werflaan verloor hij in een bocht de controle over zijn auto. Hierdoor belandde hij op de linkerweghelft en kwam zijn auto daar tot stilstand tegen een boom. Bij hem in de auto zaten drie passagiers. Twee van hen klaagden over pijn op de borst. Zij zijn ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht en werden voor onderzoek overgebracht naar de Huisartsenpost.