Standmakelaar.com start Index Toeleveranciers Beurzen- en Evenementen


Standmakelaar.com is gestart met een overzichtelijke en complete index van toeleveranciers voor de beurzen- en evenementenbranche

ARNHEM, 20090325 -- "Uit onderzoek dat de afgelopen maanden werd gehouden onder bezoekers van onze website, bleek dat behoefte bestaat aan een compleet on-line overzicht van toeleveranciers," aldus Ruud van Uden, eigenaar van Standmakelaar.com. "Wij merken een tendens dat exposanten zich optimaal willen voorbereiden op hun beursdeelname en zich on-line willen oriënteren op uit te besteden diensten".

Totaalplatform voor de exposant
Van Uden: "De opname van de toeleveranciers-index sluit perfect aan bij onze doelstelling een totaalplatform voor de exposant te zijn. Wij willen hen alles bieden om een beursdeelname zo goed mogelijk voor te bereiden. Natuurlijk zijn er professionals nodig voor de daadwerkelijke realisatie, maar een goed voorbereide exposant verhoogt de kwaliteit van een evenement. Daar hebben alle partijen profijt van".

Complete index
"Omdat we de index zo compleet mogelijk willen maken en houden, is een standaard vermelding gratis. Toeleveranciers kiezen er zelf voor om tegen een geringe vergoeding een logo met link op te nemen naar de eigen website. Daarnaast kan tegen zeer aantrekkelijke tarieven gebruik gemaakt worden van banner advertenties op diverse locaties op de website" Aldus van Uden.
Meer informatie:
http://www.standmakelaar.com