MijnAlbum en Pixum slaan handen ineen op het gebied van fotoafdrukken


HEERENVEEN, 20090325 -- Gebruikers van online fotodienst MijnAlbum.nl die vanaf nu hun digitale foto's bij de site laten afdrukken, kunnen na bestelling thuis een pakket van fotoservice Pixum verwachten. Hierin vinden ze de fotoproducten die ze bij MijnAlbum in de winkelwagen hebben gestopt. Met deze samenwerking willen MijnAlbum.nl en Pixum.nl elkaars naamsbekendheid in de markt gaan benutten.

MijnAlbum en Pixum plannen een langdurige samenwerking op het gebied van online-fotoservices. Beide partijen vertrouwen erop dat ze elkaars merk kunnen versterken. ,,Pixum is een vertrouwde naam op het gebied van fotoafdrukken en fotocadeaus en staat bekend om haar top kwaliteit", aldus Andries Nolles, Marketing Directeur bij MijnAlbum.nl. ,,De gebruikers van MijnAlbum vertrouwen op de service die wij bieden en verwachten eenzelfde kwaliteit wat betreft de fotoafdrukken. Met Pixum hebben wij de juiste partner gevonden die voldoet aan de hoge eisen van onze leden."

Pixum op haar beurt verwacht ook veel van de samenwerking: ,,Als grootste online fotodienst van Nederland kunnen we niet stuk met MijnAlbum", aldus Dirk Schmitz, Manager Marketing & Operations bij Pixum. ,,Terwijl de website van MijnAlbum de ideale plek is om op een snelle en laagdrempelige manier je foto's te delen met familie en vrienden, is Pixum de meest populaire Europese online shop voor hoogkwalitatiefe fotoproducten. De producten van Pixum sluiten naadloos aan bij de wensen van de gebruikers van MijnAlbum."

Beide firma's verheugen zich op deze samenwerking en zijn overtuigd van hun gemeenschappelijk succes in de fotowereld in Nederland.

Over MijnAlbum.nl
MijnAlbum.nl (www.mijnalbum.nl) is de grootste online fotodienst in Nederland met 1,4 miljoen gebruikers en 114 miljoen foto's online. Het online platform is gestart in 2003 door 4 jonge ondernemers. Maandelijks heeft de website 1,2 miljoen unieke bezoekers. MijnAlbum is internationaal actief met 15 websites in 14 verschillende talen. De overkoepelende internationale website is MyAlbum.com.

Over Pixum
Pixum (www.pixum.nl) is de leidinggevende, onafhankelijke en veel geprezen aanbieder van online-fotoservices in Duitsland en Europa. Pixum biedt professionele belichting van digitale foto's op fotopapier, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken en fotocadeaus (bijvoorbeeld bekers, puzzels, T-shirts, kaarten, kalenders, fotolijsten en meer) voor een voordelige prijs. Pixum belicht op professioneel fotopapier en drukt uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologieën.