Ingezonden persbericht


Persbericht

Zebra introduceert compacte en lichte, draagbare barcodeprinter ~ EM 220 voor het eenvoudig, kosteneffectief mobiel printen van bonnen ~

Zeist, 25 maart 2009 - Zebra Technologies, internationaal leverancier van on-demand print- en automatische identificatieoplossingen, heeft de Economy Mobile 220 (EM 220) geïntroduceerd voor het snel en direct printen van bonnen. Deze lichtgewicht printoplossing biedt nauwkeurigheid en veelzijdigheid doordat gebruikers de printer bij zich kunnen dragen en overal kunnen gebruiken.

Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de printer op zakformaat eenvoudig kan worden meegenomen. De printer is duurzaam en lichtgewicht zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Met optioneel bluetooth draadloze connectiviteit en magnetische kaartlezer biedt de mobiele printer de mogelijkheid om in winkels gebruik te maken van creditcards, de efficiency te verbeteren en klanttevredenheid te vergroten.

"Het compacte ontwerp van de EM 220 maakt de printer zeer geschikt voor klantgerichte omgevingen zoals bij handhaving en binnen de transport- en field services sector", zegt Mikel van Urk, Regional Sales Manager Benelux bij Zebra Technologies. "De EM 220 communiceert met Windows Mobile smartphones en handheld computers, print bonnen en andere documenten op locatie en kan eenvoudig vervoerd worden."

De EM 220 kan eenvoudig geïntegreerd worden met de huidige IT-systemen van de klant. De printer maakt gebruik van de belangrijkste software en drivers zoals Windows en Win Mobile en biedt daarnaast een software ontwikkelkit en OPOS-drivers. Het levert een krachtige technologie en gebruiksvriendelijke functies, zoals one-touch media loading, een optionele kaartlezer met one-touch toegang, grote operationele knoppen en meerdere LED's.

De Zebra EM 220-printer zal vanaf april 2009 beschikbaar zijn in EMEA. Bezoek voor meer informatie: http://www.zebra.com/em220.