Ingezonden persbericht


Persbericht

Brocade breidt prestatie en waarde van IP-netwerk uit met de introductie van nieuwe IP Network Infrastructure Services
Nieuwe Professional Services diensten helpen klanten bij de transformatie en waardevergroting van hun IP-netwerken

Eindhoven, 25 maart 2009 - Brocade (NASDAQ:BRCD) kondigt vandaag twee nieuwe professional service diensten aan die Brocade's investeringen demonstreren in zijn toewijding aan de ondersteuning van klanten om de waarde van hun IP-netwerk te vergroten.

IP Network Infrastructure Service
Brocade IP Network Infrastructure Services biedt klanten een end-to-end methodologie om next-generation IP-netwerken te beoordelen, ontwerpen en te implementeren. Bedrijven kunnen profiteren van Brocade's expertise en best-practices om de uitrol ervan te versnellen, het rendement van recources te maximaliseren en veiligheidsrisico's te beperken wanneer nieuwe IP-netwerktechnologie wordt geïmplementeerd.

De Brocade IP Network Infrastructure Services portfolio bevat:
· IP Network Assessment: deze service biedt klanten inzicht in de effectiviteit van hun netwerkomgevingen, waarbij Brocade best practices aanbeveelt om vooruit te kunnen plannen. De experts van Brocade beoordelen de architectuur van de klantomgeving en evalueren netwerkprestaties, -beschikbaarheid, en -beheerbaarheid.
· IP Network Design: deze service richt zich op het ontwerpen van best-in-class netwerken door maatwerk designopties te bieden, ongeacht de vraag of een gedeeltelijke of complete vernieuwing van technologie benodigd is.
· IP Network Implementation: deze service ondersteunt klanten bij de configuratie en integratie van nieuwe netwerksystemen van Brocade. Hierbij moet men denken aan de montage van apparatuur, de installatie van fysieke verbindingen, het testen van de apparatuuropzet en het valideren van de installatie.
· IP Network Migration: deze service is geschikt voor klanten die hun oude netwerk migreren naar een nieuwe netwerkoplossing van Brocade. Consultants van Brocade verzamelen technische vereisten en voorwaarden, integreren deze in een gedetailleerd projectschema en voeren de migratie uit zoals gepland.
· IP Network HealthCheck: deze service helpt klanten de 'gezondheidstoestand' van hun bestaande omgeving te evalueren en identificeert de gebieden die aandacht behoeven. De service richt zich op belangrijke gebieden zoals capaciteit, prestatie, schaalbaarheid en de 'gezondheid' van apparatuur.

Brocade IP Network Infrastructure Services zijn momenteel beschikbaar in Amerika en EMEA en zullen vanaf het tweede kwartaal van 2009 ook beschikbaar zijn in Asia Pacific en Japan.

Rapid Network Assessment:
De Rapid Network Assessment van Brocade is een gratis beoordelingsservice die klanten toont hoe zij tussen de 30 en 50 procent kunnen besparen op operationele kosten voor hun IP-netwerkinfrastructuur door over te stappen op de next-generation IP-netwerkoplossingen van Brocade. De Rapid Network Assessment bestaat uit:
· Een beoordeling van de IP-netwerkinfrastructuur, gebaseerd op de huidige klantomgeving;
· Een Rapid Network Assessment Report gebaseerd op de input van de LAN-health tool, ROI/TCO tool, en de stroomverbruik-, prestatie-, en dichtheidcalculators.
· Een verslag en aanbevelingen geleverd door de experts van Brocade, ontwikkeld om klanten tussen de 30 tot 50 procent te laten besparen op hun totale netwerkkosten.

Video's

· Overzicht van Brocade IP Networking Infrastructure Practice http://www.youtube.com/watch?v=-Uj_FCPdBgM
· IP networking uitdagingen voor klanten geadresseerd met nieuwe services http://www.youtube.com/watch?v=SlvAKWVFGoU

Meer informatie


· IP Infrastructure Practice Homepage: http://www.brocade.com/ip-networking

Social Media Tags: Brocade, Data Center, Storage Area Networks, SAN, IP, Fibre Channel, Ethernet, Professional Services, WAN, LAN, Networks, Switch, Router, Director, FCoE, HBA, DCX, Fabric OS, DCFM, SAN Health, Virtualisatie, Consolidatie, Network Assessment

Over Brocade
Brocade® (Nasdaq: BRCD) ontwikkelt buitengewone netwerkoplossingen die die complexe, data-intensieve bedrijven vandaag de dag helpt om hun informatieconnectiviteit te optimaliseren en de commerciële waarde van hun data te maximaliseren. Voor meer informatie bezoekt u www.brocade.com

###

Brocade, the B-wing symbol, DCX, Fabric OS, File Lifecycle Manager, MyView, and StorageX are registered trademarks, and DCFM and SAN Health are trademarks of Brocade Communications Systems, Inc., in the United States and/or in other countries. All other brands, products, or service names are or may be trademarks or service marks of, and are used to identify, products or services of their respective owners.

© 2009: Brocade Communications Systems, Inc. All Rights Reserved SOURCE: Brocade Communications Systems, Inc.



Ingezonden persbericht