Exclusieve preview van De Musical Mozes in Baarn


BAARN, 20090316 -- Speciaal voor musicalliefhebbers en geïnteresseerden wordt op woensdagavond 25 maart een exclusieve preview van de musical Mozes georganiseerd. Tekstschrijver en regisseur Gerard van Midden vertelt over de essentie van het verhaal en een aantal scènes wordt opgevoerd. De preview begint woensdag 25 maart om 20.30 uur in de Paaskerk aan de Utrechtseweg 2a in Baarn. De toegang is gratis.

Vier uitvoeringen in juni
In het weekend van 6 & 7 juni wordt in de Baarnse Paaskerk De Musical Mozes vier keer opgevoerd. In dit speelweekend worden ca. 1.100 bezoekers uit de regio Eemland en Amersfoort verwacht. Zo'n 50 gemeenteleden van de Paaskerk werken sinds september vorig jaar aan de musical mee. Wekelijks worden met groot enthousiasme de musicalsongs en rollen ingestudeerd en wordt gewerkt aan decor, kleding en productie.

De Musical Mozes. Wie ben je?
De Musical Mozes gaat over de contrasten tussen wanhoop en hoop, onderdrukking en bevrijding, ongeloof en verwachting. Maar bovenal een verhaal over identiteit. Mozes, de man met twee identiteiten (Egyptenaar én Hebreeër), die het volk naar een beloofd land brengt. Maar daarvoor is het wel nodig dat het volk eerst `stage loopt' in de woestijn. Om daar met elkaar een verhaal te schrijven. Te ontdekken wie ze zijn en hoe ze, temidden van de volken, kunnen leven in het nieuwe land.

Kaartverkoop
De voorverkoop van kaarten voor de uitvoeringen in juni start op 12 april na afloop van de kerkdienst in de Paaskerk. Vanaf 1 mei start de vrije verkoop van toegangskaarten.

Meer informatie op www.demusicalmozes.nl.





Ingezonden persbericht