Ingezonden persbericht


Persbericht

Leeuwarden, maart 2009

Vrouw! 2009, hét leukste vrouwenevenement van het Noorden nu nog groter!

Leeuwarden - Het voorjaar zit al weer in de lucht, de krokusjes ontluiken, dus de lentebeurs Vrouw! 2009 staat weer voor de deur! Na de zeer succesvolle start van de eerste echte vrouwenbeurs van Noord-Nederland in april 2008 in het WTC Expo in Leeuwarden, belooft editie 2009, gehouden van 3 april t/m 5 april, ook weer een grandioze en oergezellige lentebeurs te worden nu nog groter en vol nieuwigheden voor de moderne vrouw!

Vrouw! één groot festijn met de nieuwste producten, noviteiten, workshops en shows. Op de verschillende themapleinen zoals Mooi! Shop! Hip! en Leuk! wordt de vrouw geïnspireerd met nieuwe ideeën, de laatste trends en aantrekkelijke aanbiedingen. Zo zijn er zonnige cocktailworkshops, kan men interieur- en tuinadvies krijgen, zijn er paaldansworkshops, yoga en pilates demonstraties en kan de vrouw zich laten verwennen bij één van de beautystands of de Nintendo Wii fit uitproberen.

Topstylist Sjoukje Terpstra op Vrouw!
Een regelrechte blikvanger op de beurs is de Eco-Iglo, deze woning gemaakt van duurzame materialen zal op Vrouw! ingericht worden door Sjoukje Terpstra met meubels van Gooi Design. Sjoukje werd 4e in het programma Topstylist op Net5.Tevens zal er onder begeleiding van Sjoukje een leuke workshop moodboard maken gegeven worden en maakt men kans op gratis interieuradvies.

Op het Vrouw! entertainmentplein is het de hele dag genieten van flitsende modeshows en een kappershow van topkapper Richard Jordan. Op zaterdag kunnen de hoge hakken mee voor een High Heel Workout. Met een zonnige cocktail in de hand is het iedere dag genieten van een spetterend optreden van de nieuwe rockband Dudettes. Op het Vrouw! workshop theater is het genieten van onder andere een presentatie uiterlijke verzorging van Nelleke Mulder en Andy Martina, freelance coach en therapeut. Anna R. Rademaker signeert nieuw boek!
Tijdens de beurs Vrouw zal de schrijfster Anna R. Rademaker haar nieuwe roman Dorhout signeren op de stand van www.dewoonwinkel.nu. Met het boek Dorhout is Anna R. Rademaker er prima in geslaagd een waardige opvolger van haar debuutroman Stef te schrijven!

()
Kortom, de beurs is een echt vrouwenevenement met een wervelend entertainment programma.

Noot voor redacties:

Algemene informatie:

Vrouw! 2009 openingstijden: WTC EXPO Leeuwarden Vrijdag 3 april 12:00 - 22:00 Heliconweg 52 Zaterdag 4 april 10:00 - 18:00 8914 AT Leeuwarden Zondag 5 april 10:00 - 18:00 tel: 058-2941500
e-mail: info@wtcexpo.nl
internet: www.vrouw.wtcexpo.nl

Kijk voor het laatste nieuws en het actuele programma op www.vrouw.wtcexpo.nl.

Entree
Volwassenen ¤ 8,00
Kinderen 6 tot 12 jaar ¤ 4,00

Online kaartverkoop ¤ 5,00

Toegangskaarten zijn met korting verkrijgbaar via de online voorverkoop of aan de kassa. Bij online kaartverkoop met korting maakt men tevens kans op een weekend Parijs voor 2 personen.