Ingezonden persbericht


Zoover introduceert online gadget voor reiswereld

Onafhankelijke cijfers en beoordelingen gratis beschikbaar voor iedereen

Nijmegen, 26 maart 2009 - Zoover.nl, de grootste vakantiewebsite in Nederland waarop meer dan driekwart miljoen vakantiebeoordelingen staan, introduceert een nieuwe online gadget. Deze gadget waarmee het gemiddelde cijfer van de beoordelingen op een accommodatie of bestemming wordt bijgehouden, kan door eigenaren van accommodaties of webmasters van vakantiewebsites op hun eigen websites worden geplaatst. Op die manier kan, ook op andere websites dan op Zoover.nl, constant actuele beoordelingsinformatie over een bestemming of accommodatie getoond worden. Zoover.nl stelt hiermee haar cijfers en beoordelingen beschikbaar voor iedereen, een uitkomst voor de reiswereld! De onafhankelijke cijfers en beoordelingen zijn een goede tool om klanten net dat extra duwtje in de rug te geven om te boeken.

Deze online gadget van Zoover.nl is essentieel voor aanbieders of eigenaren van accommodaties zoals hotels, campings en vakantieparken. Zij kunnen de bezoekers van hun eigen websites op deze manier voorzien van de laatste beoordelingen van hun eigen product op Zoover.nl en zo laten zien dat ze klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Naast een goede aanvulling op de service richting klanten zal dit ook klanten over de streep trekken. Het is mogelijk om van alle regio's, bestemmingen en accommodaties op Zoover.nl de gadget te gebruiken.

Via de volgende link wordt stap voor stap uitgelegd hoe deze nieuwe functionaliteit op een website te plaatsen: http://www.zoover.nl/gadgets/entitygadgets.aspx?entid=106252&entlvl=accommodation

Over Zoover.nl
www.Zoover.nl is een onafhankelijke en gratis vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken en campings worden beoordeeld. Zoover is naast Nederland ook actief in België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Groot-Brittannië, Polen en Turkije. Door reizigers, voor reizigers. Daarnaast is direct te zien waar een accommodatie kan worden geboekt en kunnen er vakantiefoto's en -video's worden toegevoegd. Verder wordt er tweewekelijks een digitale nieuwsbrief verstuurd met daarin meningen en tips van bezoekers, uitgelichte foto's, video's en nog veel meer.



Ingezonden persbericht