Ingezonden persbericht


Poeldijk, 26 maart 2009

Persbericht

Foto-expositie Monumentaal Westland bij Chris van Waes Antique in Poeldijk

Het voorjaar dient zich aan en het is weer bijna Pasen. Bij Chris van Waes Antique is het dan ook tijd voor een frisse lente-expositie. Dit keer kiest hij voor een vorm van kunst die hij nooit eerder exposeerde: fotografie. Ron Nieuwenhuizen uit Wateringen, maakte prachtige foto's voor het boek Monumentaal Westland. Zijn werk is te zien tijdens deze verkoopexpositie.

De kleurenfoto's nam Nieuwenhuizen vanuit verrassende oogpunten. Ze geven een mooi beeld van hoe de monumenten er vandaag de dag uitzien. Van elke foto worden slechts vijf afdrukken ter verkoop in omloop gebracht in de vorm waarin ze bij Van Waes worden geëxposeerd. Ook het bijbehorende boek Monumentaal Westland is verkrijgbaar.

Naast de foto's, toont Chris van Waes Antique zijn collectie meubelen, zilver, kristal, kroonlampen en steeds meer fraaie sieraden van zilver en goud, bezet met edelstenen en parels.

De foto-expositie Monumentaal Westland is te zien bij Chris van Waes Antique aan de Jan Barendselaan 66 te Poeldijk, woensdag 1 t/m zondag 5 april en woensdag 8 t/m zaterdag 11 april en 2e paasdag maandag 13 april 2009 . Openingstijden: 11.00 - 18.00 uur.



Ingezonden persbericht