Gemeente Beuningen


Bewonersavond Structuurvisie Winssen
Alle inwoners van Winssen zijn van harte welkom op de informatieavond op donderdag 26 maart. Deze week ontvangen zij hiervoor een uitnodiging. Op de informatieavond wordt de structuurvisie voor Winssen toegelicht door de klankbordgroep.

Wat is een structuurvisie?
De structuurvisie vormt de basis voor nieuwe bestemmingsplannen, waaraan de gemeente ruimtelijke plannen toetst. Daarnaast beschrijft de structuurvisie de behoefte aan voorzieningen, zoals scholen, zorginstellingen en winkels, en wijst daarvoor locaties aan. Daarmee is de visie een basis voor te ontwikkelen beleid van de gemeente. Ook gaat de structuurvisie in op de gewenste structuur van wegen en de inrichting van de openbare ruimte.

Klankbordgroep
De klankbordgroep, die bestaat uit inwoners uit Winssen, heeft deze visie opgesteld. Op 26 maart willen zij de uitgangspunten en de uitwerking daarvan toelichten. U kunt, als inwoner van Winssen, tijdens deze avond uw vragen stellen. De avond heeft tevens tot doel om de reacties van de inwoners te verzamelen.
De klankbordgroep hoopt op een grote opkomst!

Structuurvisie bekijken
Op deze website kunt u de structuurvisie alvast bekijken. Klik daarvoor op de onderstaande link.

Structuurvisie Winssen

De structuurvisie ligt tevens ter inzage op het gemeentehuis.

Samenhang met de strategische visie
Op 11 februari heeft de gemeente een informatieavond gehouden in Winssen. Die avond ging over de strategische visie, ook wel toekomstvisie genoemd. De strategische visie geeft richting aan de ontwikkelingen van de gemeente op de lange termijn en gaat over de identiteit van alle kerndorpen, waaronder Winssen. De structuurvisie gaat over de toekomstige ontwikkeling van de ruimtelijke kenmerken van Winssen. De structuurvisie is te beschouwen als een uitwerking van de wat abstractere strategische visie.

Informatieavond structuurvisie Winssen
Waar: Gasterij De Arend
Wanneer: donderdag 26 maart om 20.00 uur

Meer informatie
Klik voor meer informatie op Projecten > Winssen > Structuurvisie.