Gemeente Oldebroek


Ontbijtbijeenkomst voor ondernemers

Aan alle lokale ondernemers die op een bedrijventerrein gevestigd zijn of dat, gelet op de aard van de bedrijvigheid (dus: geen detailhandel) zouden kunnen zijn

De drie lokale bedrijvenkringen uit Hattem, Heerde en Oldebroek organiseren, samen met de gemeenten en Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek BV, een ontbijtbijeenkomst voor ondernemers uit de drie gemeenten, met niet alleen inhoud voor de maag maar ook voor de geest! De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 26 maart a.s., tussen 08.00 uur en 10.00 uur in Congres- & Partycentrum Coelenhage, Zuiderzeestraatweg 486 te Wezep.

De bijeenkomst gaat van start met een informeel ontbijt, van 08.00 uur tot 08.45 uur. Voor de één de gelegenheid om even rustig wakker te worden, voor de ander een kans om het (interlokale) netwerk weer eens op te frissen of te verbreden.

Tussen 08.45 uur en 09.45 uur volgen enkele korte presentaties, met als onderwerpen onder andere parkmanagement op bestaande en nieuwe bedrijventerreinen en meer specifiek de daaraan gekoppelde thema's collectieve beveiliging op terreinniveau (middels o.a. intelligente camera's en alarmopvolging) en breedband voor supersnelle dataverbindingen (internet, telefonie, back upsystemen, rechtstreeks verbinden van bedrijven met meerdere vestigingen). Ook wordt een 'tussenstand' gegeven van de inventarisatie naar de behoefte aan parkmanagement op bestaande bedrijventerreinen in de drie gemeenten, die via interviews met op die terreinen gevestigde ondernemers wordt uitgevoerd door Hanzevast Parkmanagement. Tenslotte wordt kort ingegaan op de stand van zaken van de ontwikkeling van het nieuwe bedrijventerrein Hattemerbroek. Tijdens het laatste kwartier van de bijeenkomst is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden
Wilt u, als bedrijfsvoerder of eigenaar, bij deze bijeenkomst ­ waaraan voor u geen kosten zijn verbonden ­ aanwezig zijn? Meld u (en eventueel uw collega) dan uiterlijk donderdag 19 maart aan via info@bedrijventerreinhattemerbroek.nl

Nadere informatie
Nadere informatie is vanaf vrijdag 13 maart beschikbaar op www.bedrijventerreinhattemerbroek.nl, onder 'Downloads'.

Heeft u vragen die u het liefst telefonisch wilt stellen? Bel dan op maandagen of donderdagen met de Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek BV, telefoonnummer (0525) 638200 of met uw lokale bedrijvenkring.

Coelenhage is dichtbij de afrit Wezep van snelweg A28 gelegen en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.