Gemeente Vlaardingen


Ondernemers mogen mening geven over Vlaardings ondernemersklimaat

16 maart 2009

Hoe vindt u het ondernemersklimaat in Vlaardingen? Hierbij kunt u denken aan de bereikbaarheid of de gemeentelijke dienstverlening aan bedrijven. En hoe staat het met de werkgelegenheid? Wat kan er verbeterd worden? De raadsleden in Vlaardingen horen graag hoe u als Vlaardingse ondernemer erover denkt!

De gemeenteraad nodigt de ondernemers in de stad van harte uit om hun mening te geven op de oriënterende bijeenkomst Ondernemersklimaat & Werkgelegenheid op donderdag 26 maart 2009, om 20.00 uur in het stadhuis Vlaardingen.

Als het goed gaat met de Vlaardingse ondernemers en als bedrijven zich graag in Vlaardingen willen vestigen dan heeft dat een positieve invloed op de werkgelegenheid.

Het ondernemersklimaat en de werkgelegenheid zijn agendapunten die de gemeenteraad voor 2009 op de agenda heeft gezet. Op basis van de inbreng van de ondernemers en de Kamer van Koophandel neemt de raad maatregelen om het ondernemersklimaat en daarmee de werkgelegenheid te verbeteren.

Wij verwelkomen u als ondernemer graag op 26 maart!

Namens de werkgroep Ondernemersklimaat en Werkgelegenheid, de raadsleden

Pieter Runsink en Frank de Bruin

Informatie en aanmelding
Voor meer informatie en om u aan te melden voor de bijeenkomst kunt u contact opnemen met de Griffie, telefoonnummer 010-248 4102, of via email griffie@vlaardingen.nl. U kunt zich tot uiterlijk donderdag 19 maart a.s. aanmelden.