Gemeente Smallingerland


* | 2009

* | Maart

* | "Drachten wil je meemaken" gaat los!

"Drachten wil je meemaken" gaat los!

Campagne van start.

Het is zover! Donderdagmiddag 26 maart wordt in het gemeentehuis officieel het startsein gegeven voor de nieuwe campagne "Drachten wil je meemaken".

De site www.drachtenwiljemeemaken.nl is daarmee online. Iedereen die bij Drachten betrokken is, kan lid worden van dit gloednieuwe sociale netwerk. Centrale vraag is: "Wat doe jij eigenlijk voor Drachten?" Wie lid wordt (of dat nu als individu, als bedrijf, vereniging, wijkraad of ondernemersvereniging is), kan van alles doen op de site: nodig vrienden uit, voeg zelf evenementen toe van je eigen club, bedrijf of organisatie, maak plannen met andere actieve Drachtsters op de site om zo ook zelf Drachten méé te maken. Plaats foto's van de dingen die in en om Drachten gebeuren. Vertel wat je bezighoudt in een weblog of gebruik de site om een idee te lanceren en medewerking van andere leden te vragen. Zo kun je Drachten gaan meemaken! Ontdek alle mogelijkheden op site!

De campagne wordt de komende weken begeleid met een stevige mediacampagne: posters, advertenties maar ook commercials op radio en televisie. Er worden diverse evenementen voorbereid voor vijf 'Drachtster zondagen'. Deze zondagse evenementen komen voort uit de wens van de lokale politiek om weliswaar geen koopzondagen in te voeren, maar wel evenementen mogelijk te maken op zondag.