Gemeente Lingewaard


Bekendmakingen / Bestemmingsplan Huissen, uitbreiding begraafplaats De Hoeve

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt.

Bestemmingsplan Huissen, uitbreiding begraafplaats De Hoeve.

Dit bestemmingsplan beoogt een uitbreiding van de begraafplaats aan de noordzijde van de huidige begraafplaats De Hoeve mogelijk te maken.

Gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het bestemmingsplan met ingang van donderdag 26 maart 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de Gemeentewinkel Lingewaard te Huissen.

Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11. Het bestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar gesteld op www.lingewaard.nl (home/wonen en leven/projecten ruimtelijke ordening/bekendmakingen).

Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerpbestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van de Gemeentewinkel of met mevrouw Weijde van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling/Bouwen Wonen en Milieu telefoon (026) 326 0163.

Bemmel, 25 maart 2009