Politie Utrecht

Persberichten stad Utrecht, 09.10 uur

Utrecht, 26-03-2009

Aanrijding letsel

VLEUTEN Op de Europaweg vond woensdagmorgen 25 maart een aanrijding tussen een vrachtwagen en een fietsster plaats. Hierbij raakte een vrouw ernstig gewond.

Een 34-jarige vrouw (woonplaats onbekend) reed omstreeks 11.25 uur op haar fiets over de Europaweg. Ter hoogte van de Huis te Vleutenbaan wilde de vrouw rechtdoor rijden. Een vrachtwagen, bestuurd door een 56-jarige man uit Raamdonk, sloeg op dat moment rechtsaf en zag de vrouw over het hoofd. Hierdoor kwam zij met haar fiets onder de vrachtwagen terecht en liep ernstig letsel aan haar benen op. Het slachtoffer werd met spoed naar het UMC in Utrecht overgebracht. De verkeerspolitie heeft de aanrijding in onderzoek.

Man beroofd en ernstig mishandeld

UTRECHT De politie is op zoek naar getuigen van een beroving waarbij een man woensdagmorgen 25 maart ernstig mishandeld werd.

De politie kreeg omstreek 05.40 uur een melding dat een man beroofd was en mishandeld door een andere man. Ter plaatse troffen agenten een 51-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats met een grote hoofdwond aan. De man was door, een tot nu toe onbekende man, met een stuk hout op zijn hoofd geslagen en beroofd. Het slachtoffer werd naar het Diaconessenhuis overgebracht. Het slagwapen werd later op de Hamburgerstraat aangetroffen. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze mishandeling. Heeft u informatie, belt u dan met het bureau Utrecht centrum, tel.:0900 88 44.

Fietsers botsen

UTRECHT Op de kruising Nachtegaalstraat / Maliesingel / Wittevrouwensingel zijn woensdag 25 maart twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Een 66-jarige vrouw uit Utrecht raakte daarbij zodanig gewond, dat ze per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

Omstreeks 16.15 uur kreeg de politie een melding van het ongeval. Agenten zagen een vrouw op straat liggen met bebloed gezicht. Ze was hard ten val gekomen na een botsing met een kind op een fiets. Het kind was nergens meer te bekennen. De vrouw moest naar het ziekenhuis. Haar toestand is onbekend. De politie hoopt dat getuigen van het ongeval zich melden bij de politie op tel: 0900-8844, zodat het kind dat ook bij de aanrijding betrokken was, bekend wordt.