InInterim.nl: het online netwerk voor de interimmarkt

26/03/2009 12:05

VNU Media

InInterim.nl, onderdeel van VNU Media, is compleet vernieuwd. Vanaf vandaag is InInterim.nl hét online netwerk voor de interimmarkt. Op het platform kunnen interimmers, opdrachtgevers en interimbureaus eenvoudig met elkaar netwerken.

VNU Media is van mening dat deze vernieuwde site op dit moment beter aansluit bij de wensen en behoeften van de interimmarkt. Interimmers kunnen zich op InInterim.nl presenteren aan opdrachtgevers en interimbureaus, eenvoudig met hen contact leggen en direct solliciteren op interimopdrachten. Opdrachtgevers en interimbureaus kunnen snel, eenvoudig en kosteloos opdrachten plaatsen en interimmers vinden.

Daarnaast kunnen leden via het online netwerk kennis delen, vragen stellen en interimnieuws en evenementen plaatsen. InInterim.nl is erop gericht het contact tussen vraag en aanbod in de interimmarkt te vereenvoudigen en stimuleren.

InInterim.nl is in november 2007 gelanceerd. Sinds de lancering heeft InInterim.nl vele interimmers weten te bereiken en een database van 17.500 interimmers opgebouwd.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.ininterim.nl