Gemeente IJsselstein


Aanleg drukriolering Baronieweg en Groene Dijk

Datum: donderdag 26 maart 2009
Afhankelijk van de voortgang van de rioleringswerkzaamheden aan de Stuivenbergweg en Broeksdijk, ligt het in de bedoeling dat aannemersbedrijf Roelofs uit Veenendaal op of nabij 6 april 2009 start met de werkzaamheden ten behoeve van de aanleg drukriolering Baronieweg en Groene Dijk (gedeeltelijk). De werkzaamheden zullen circa 4 weken in beslag nemen.
Alhoewel de aannemer overlast probeert te voorkomen kan het voorkomen dat het verkeer enige hinder van deze werkzaamheden ondervindt. Om de werkzaamheden zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen vragen wij uw medewerking door de rijbaan vrij te houden en eventuele wegafzettingen intact te laten.
Indien u met betrekking tot deze werkzaamheden nog vragen en/of opmerkingen hebt dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder van aannemersbedrijf Roelofs; de heer H. Grooten telefoonnummer 06 - 53932832 of met de heer L. van der Zouwen van de gemeente IJsselstein, telefoonnummer 030-686 17 17. Daarnaast kunt u elke dinsdag van 10.00 uur tot 11.00 uur het informatiepunt bezoeken op het parkeerterrein nabij sportpark Groenvliet aan de Heemradenlaan.