Gemeente Hoogeveen

Openbare besluiten van B&W Hoogeveen 24 maart 2009

Besluiten
De besluiten zijn als volgt weergegeven:

nummer
onderwerp (vetgedrukt)
besluit
evt. toelichting (cursief)
1.
Actieplan Sportvoorzieningen 2009 - 2012 (vaststelling van de jaren 2009 en 2010) Bijlage 1

Het uitvoeren van de actiepunten die opgenomen zijn in het Actieplan Sportvoorzieningen jaren 2009 - 2010 Verdere invulling afhankelijk van dit jaar plaats te vinden (financiele) inventarisatie van wensen 2.
Vaststelling ontwerp wijzigingsplan "Buitengebied Noord, deelplan Kerkweg 51a te Tiendeveen" Bijlage 1 + 2

Instemmen met het starten van de wijzigingsprocedure artikel 3.6 Wro (artikel 11 WRO (oud)) door het vaststellen van het ontwerp wijzigingsplan 'Buitengebied Noord', deelplan Kerkweg 51a te Tiendeveen. Het ontwerpwijzigingsplan voor de duur van zes weken ter inzage leggen. Geen leges heffen voor deze wijzigingsprocedure.
3.
Vaststelling ontwerp wijzigingsplan "Buitengebied Noord, wijzigingsplan Schoolpad 12 te Noordscheschut"

Instemmen met het starten van de wijzigingsprocedure ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening (oud artikel 11 Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO)) door het vaststellen van het ontwerp wijzigingsplan 'Buitengebied Noord, wijzigingsplan Schoolpad 12 te Noordscheschut'. Het ontwerpwijzigingsplan voor de duur van zes weken ter inzage leggen. 4.
Verhoging presentiegelden stembureauleden

Verhoging van het presentiegeld van stembureauleden van ¤ 95,-- naar ¤ 115,--.

5.
Delegatie voorbereidingen onteigeningsprocedure Riegmeer

De gemeenteraad voor te stellen de bevoegdheid tot het voorbereiden van een onteigeningsbesluit (titel IV) overeenkomstig artikel 80 Onteigeningswet en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht, op grond van artikel 156 Gemeentewet, te delegeren aan uw college De gemeenteraad voor te stellen uw college op te dragen de voor de uitvoering van dit besluit vereiste handelingen, alsmede alle overige handelingen die hiervoor noodzakelijk zijn, uit te voeren.



Gemeente Hoogeveen