Gemeente Eemnes

Persberichten

Digitale uitbreiding voor Servicemeldpunt Openbare Ruimte

Servicemeldpunt
Meldingen over bijvoorbeeld overhangend groen, slecht wegdek of kapotte straatlantaarns kunnen nu ook via een digitaal formulier worden doorgeven aan het Servicemeldpunt Openbare Ruimte (het voormalige Meldpunt Openbare Ruimte).

Op de websites van de BEL-gemeenten staat een link naar het meldpunt. Via deze link kunnen meldingen 7 dagen per week, 24 uur per dag worden ingevuld op een speciaal formulier. Daarnaast blijft het mogelijk meldingen telefonisch door te geven. Het meldpunt is daarvoor op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur bereikbaar via: (035) 7513131.

Flyerwedstrijd
Eind vorig jaar is aan College de Brink gevraagd of leerlingen van de grafische opleiding mee zouden willen doen aan een ontwerpwedstrijd voor een flyer. De reactie was positief. Vierendertig leerlingen hebben alleen of met zijn tweeën in totaal maar liefst 15 ontwerpen gemaakt. Het winnende ontwerp is ook daadwerkelijk uitgevoerd. Dinsdag 17 maart werd de flyer in het bijzijn van de leerlingen gedrukt. Dit was een zeer leerzame ervaring. Om de leerlingen en docenten te bedanken voor hun inzet, heeft de BEL Combinatie een taart met daarop afgedrukt de voorkant van de flyer bij de leerlingen laten bezorgen. De taart liet zich goed smaken!

Zie