De Unie


26/03/2009
Noëlle Haitsma nieuwe voorzitter vakbond De Unie

Noëlle Haitsma is de nieuwe voorzitter van vakbond De Unie. De bestuursraad van de vereniging heeft haar vanmiddag voor een termijn van zes jaar benoemd. Noëlle is de opvolger van Jacques Teuwen, die op het Uniecongres van 17 april statutair het voorzitterschap neerlegt.

Noëlle Haitsma (46) is een ervaren bestuurder en beleidsbepaler. Zo heeft zij in de afgelopen 7 jaren leiding gegeven aan verandering en vernieuwing in de kinderopvangbranche als directeur zowel als bestuurder.

In een eerste reactie over haar benoeming zegt de topvrouw: âHet voorzitterschap van De Unie past goed bij mijn profiel, kennis en werkervaring. De afgelopen 20 jaar heb ik vooral gewerkt in verschillende vormen van dienstverlening. Dienstverlening gaat om mensen, passie en gedrevenheid om met elkaar doelen te stellen en resultaten te behalen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om als voorzitter vakbond De Unie te leiden in een nieuwe toekomstâ.

De Unie-voorzitter heeft na haar atheneum, Bachelors in Business Administration gehaald op Nijenrode, en een Masters in Business Admninistration bij IESE in Barcelona.

Noëlle houdt van reizen, kunst, architectuur, politiek, koken en lezen.

---

Meer informatie:
www.unie.nl
Herman Dirk, woordvoerder, 06 - 52 52 2043