Stadsdeel Amsterdam-Noord

IBAN ook 's avonds open

Bij het Individueel Bewonersadvies Amsterdam-Noord (afgekort IBAN) kan jong en oud terecht voor vragen over werk, inkomen, opleiding en ideeën voor een betere buurt. Naast het inloopspreekuur op donderdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur houdt IBAN van 2 april t/m 28 mei ook donderdagavond inloopspreekuur van 18.00 tot 20.00 uur op het kantoor aan de J. Drijverweg 5.

IBAN helpt mensen op weg

Voor sommige mensen is het lastig om iedere maand de eindjes weer aan elkaar te knopen. De woonlasten stijgen snel en bij een kleine tegenvaller komen de dagelijkse boodschappen in de knel. Maar ook andere zaken kunnen het leven moeilijk maken, bijvoorbeeld als mensen zich onveilig of eenzaam voelen. Soms weten ze niet wat te doen om de problemen op te lossen. De medewerkers van het IBAN helpen mensen op weg naar de verschillende instanties.

Hulp bij invullen van formulieren

Zo heeft IBAN ook de Formulierenbrigade. De Formulierenbrigade helpt bewoners elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur bij het invullen van hun formulieren.

Voor een afspraak op kantoor of bij u thuis bel: 020 637 6376 of kijk voor meer informatie op www.noord.amsterdam.nl > Zorg en Welzijn / IBAN: Bewonersadvies.