RTL Group

Kloppend hart GTST nu te volgen via Twitter

Vanaf vandaag kunnen alle fans het kloppend hart van de productie van Goede Tijden, Slechte Tijden volgen via Twitter. Via twitteraccount gtstredactie krijgen GTST-liefhebbers een kijkje in de productionele keuken van Neerlands langstlopende soap. Er wordt bericht over cast, crew en over alles wat zich afspeelt rondom dit populaire RTL 4-programma. Meerdere keren per dag wordt er een update gegeven, variërend van acteurs die op de redactie langs lopen tot speciale gasten op de set. Iedereen met een account kan vanaf vandaag via www.twitter.com/gtstredactie de dynamische wereld rondom de 20 acteurs en de makers volgen. Middels de steeds populairder wordende internetdienst kunnen gebruikers korte berichten achterlaten voor hun volgers. De basisvraag luidt dan ook altijd: Wat ben je aan het doen?

In deze tweede episode van het nieuwe RTL 4-programma kruipen Carlo Boszhard en Irene Moors in de huid van een aantal nieuwe bekende gezichten: Gaston Starreveld, Mart Smeets, Joop van Tellingen, Char, Patricia Paay en Wilma Nanninga. De echte BNers in dit verhaal zijn Nicolette van Dam, Caroline Tensen, Jamai en Dries Roelvink. Of zijn het toch niet de echte

Website: gtst.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718971 of via eva.peters@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.