Keyware


KBC Securities is marktmaker voor aandelen Keyware

Brussel, België 26 maart 2009 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, kondigt aan dat KBC Securities optreedt als marktmaker (liquidity provider) voor de aandelen van Keyware NV.

De overeenkomst tussen KBC Securities en Keyware werd gesloten voor onbepaalde duur. Als marktmaker wil KBC Securities de verhandelbaarheid van de aandelen Keyware verhogen, door te zorgen voor voldoende vraag en aanbod.

Vandaag is Keyware de belangrijkste onafhankelijke speler op de Belgische markt voor betaalterminals. Een substantieel deel van de aandelen is in handen van langetermijn-investeerders en het management. Daarnaast zijn vooral particuliere beleggers actief. Precies voor deze groep beleggers wil KBC Securities de verhandelbaarheid van de aandelen verhogen. Op middenlange termijn wil Keyware ook institutionele investeerders aanspreken.

Guido Van der Schueren, voorzitter : De voorbije jaren heeft Keyware sterk geïnvesteerd in waardecreatie. Dit wordt niet gereflecteerd in onze huidige beurskoers. Daarom willen we meer en breder informatie verschaffen aan de investeerder over de waarde van het bedrijf. KBC Securities zal er mee voor zorgen dat die waarde beter verhandelbaar wordt.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor electronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.