Bonnefanten Museum Maastricht

Bonnefantenmuseum Maastricht

26 maart: "De Recessie Sessie"
Een avond in samenwerking met de Club Interbellum van de Balie in Amsterdam. Iedereen heeft het over de kansen die de recessie biedt. Maar wat zijn die kansen precies? En wat doe ik? Club Interbellum presenteert een avond vol ideeën en inspiratie. Nu Future is een beweging die de kansen van de recessie nu ziet, die nu wil uitbuiten en Nu Future
de toekomst naar zich toe wil trekken. De Future is nu. Doe mee. Denk mee. Speel mee. Nu Future is een avond samengesteld door theatermakers, beeldend kunstenaars, muzikanten, journalisten, wetenschappers en jou zelf. Tijdens de avond word je bijgepraat over de actuele stand van de economie, kun je diensten ruilen op de Grote Diensten Ruilbeurs en krijg je workshops in zelfredzaamheid. Laat je economische toekomst voorspellen, laat je omscholen in de speciale omscholingsloketten, verwerk jouw ideeën in de Nu Future-Catalogus en luister naar Radio Recessie.
Op 7 maart vindt in de Balie Amsterdam het Grote Recessie Feest plaats. Enkele weken later wordt in Maastricht de Recessie Sessie gehouden. Het decor is anders, maar het idee blijft hetzelfde: laat je de wet niet voorschrijven door wat iedereen vindt en kom op voor jezelf.
Let op: de Recessie Sessie biedt hooguit plaats aan 200 mensen.