Ingezonden persbericht


Persinformatie

11 maart 2009

Opening Brasserie Marie,

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, 26 maart 2009

Al velen weten inmiddels de weg te vinden naar Heerlijkheid Mariënwaerdt voor de biologische producten van de Landgoedwinkel en de (h)eerlijke pannenkoeken van de Stapel(b)akker. Lekker eten van 't goede land staat al jaren centraal op het landgoed. Alle ingrediënten zijn aanwezig, hoog tijd dus voor een nieuwe eetgelegenheid!

Op 26 maart a.s. opent Brasserie Marie haar deuren voor het grote publiek. Uitgebreid genieten van biologische vis- en vleesgerechten met heerlijke seizoensgroenten direct van het land en ambachtelijke frites.

Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar lekker eten op Heerlijkheid Mariënwaerdt wordt een authentieke vloedschuur op Hofstede de Stapelakker omgedoopt tot 'Brasserie Marie'. De producten van het landgoed zijn terug te vinden op de menukaart; van chutneys en jams tot aan koekjes en kazen. Uiteraard is er voor elk wat wils, ook heerlijke vegetarische gerechten en een kindermenu ontbreken niet. Naast het eetgedeelte beschikt Brasserie Marie over een lounge waar iedereen - ook grotere gezelschappen - voor of na het diner, maar ook gewoon voor de gezelligheid, een borrel kan drinken.

Brasserie Marie is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 16:00 uur. Reserveren kan via de mail Marie@marienwaerdt.nl of telefonisch, 0345-618901. Kijk voor adresgegevens en andere informatie op www.marienwaerdt.nl.