Ingezonden persbericht


Arthur van Buitenen en Maurits Blok toegetreden als Managing Partners bij Pleon

Amsterdam, 26 maart 2009 - Arthur van Buitenen (1969) en Maurits Blok (1975) zijn toegetreden als partner van communicatieadviesbureau Pleon. Daarnaast zijn ze benoemd tot lid van het managementteam van Pleon dat met 35 vestigingen in 14 landen en 1.200 medewerkers Europa's grootste communicatieadviesbureau is.

Arthur is Hoofd Public Affairs bij Pleon Nederland en daarnaast verantwoordelijk voor de Europese CSR-praktijk van Pleon. Hij adviseert onder meer in de financiële sector en de internationale energiesector. Arthur was zowel actief in de gemeentelijke, Haagse en Europese politiek. Hij was onder andere politiek secretaris van de D66 Tweede-Kamerfractie, medewerker van voormalig Minster van Economische Zaken Laurens Jan Brinkhorst en Gemeenteraadslid in Den Haag.

Maurits is verantwoordelijk voor Pleon's Nederlandse opdrachtgevers in de financiële-, technologie-, en telecomsector. Hij is een Europeaan in hart en nieren en

leidt meerdere internationale opdrachten van Pleon. Daarnaast is hij één van de mediatrainers van het bureau. Maurits stond mede aan wieg van de internationale profilering van Pleon dat vorig jaar werd uitgeroepen tot European Consultancy of the Year door the Holmes Group. Maurits startte 8 jaar geleden bij Schoep & Van der Toorn / Brodeur dat mede de basis vormde van het internationale Pleon-netwerk.