Ingezonden persbericht


TeleSpectrums TMVS benoemt Stephan van der Ent tot Partner Manager Managed Telefonie

Capelle aan den IJssel, 26 maart 2009 -TeleSpectrum Telecommunicatie B.V., leverancier van oplossingen op het gebied van tele- en datacommunicatiesystemen, benoemt Stephan van der Ent tot Partner Manager voor zijn Managed Telefonie-divisie TMVS (TeleSpectrum Managed Voice Services). Van der Ent wordt verantwoordelijk voor de relaties met de wederverkopers van deze service.

De Managed Telefonie-oplossing van TMVS is gebaseerd op de VoIP (Voice over IP) Carrier Switch van BroadSoft. Hiermee profiteren bedrijven via een online verbinding van uiteenlopende VoIP-functionaliteiten voor hun communicatieomgeving zonder dat ze zelf hard- of software hoeven aan te schaffen. De diensten van TMVS worden onder andere via telecom-resellers aangeboden.

De Managed Telefonie-service is niet alleen ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen, maar leent zich ook uitstekend voor bedrijven met contactcenters. Voorbeelden van nieuwe functionaliteit zijn de integratie van vaste en mobiele telefonie, uitgebreide callcentermogelijkheden en integratie met software als Outlook en OCS van Microsoft.

"Bedrijven willen hun medewerkers tegenwoordig in staat stellen om overal mobiel te werken. Daardoor neemt de vraag naar oplossingen die dit faciliteren, snel toe. TeleSpectrum biedt uitkomst met zijn veelbelovende portfolio van VoIP-oplossingen. Dit is dan ook een van de voornaamste redenen geweest om bij deze organisatie aan de slag te gaan", zegt Stephan van der Ent. "Daarnaast is het voor mij een mooie uitdaging om de samenwerking met partners te versterken. Zij zijn namelijk bijzonder belangrijk voor onze organisatie. Door succesvol met partners samen te werken, kunnen we klanten een totaalconcept voor Managed Telefonie-services bieden."

"TeleSpectrum hecht voor de groei van zijn TMVS-afdeling veel waarde aan een uistekende relatie met partners. Zij vormen immers een onmisbare schakel in de verkoop van onze producten en diensten", zegt Patrick van der Spek, Managing Director bij TeleSpectrum Telecommunicatie B.V. en TMVS B.V. "Met zijn uitgebreide ervaring en marktkennis is Van der Ent de aangewezen persoon om onze relatie met partners warm te houden en verder te versterken."

Over TeleSpectrum

TeleSpectrum Telecommunicatie B.V. is leverancier van oplossingen op het gebied van tele- en datacommunicatiesystemen. TMVS is geïnitieerd door TeleSpectrum. Deze divisie biedt organisaties met managed IP-telefonie een alternatief voor de vertrouwde telefooncentrale op locatie: IP-telefonie als dienst voor een maandbedrag per werkplek. TeleSpectrum en TMVS in Capelle aan den IJssel bieden een totaalconcept voor vaste en mobiele communicatie, waarbij gebruikerswensen centraal staan. Het aanbod van TeleSpectrum en TMVS is breed: van telefooncentrales, apparatuur en bekabeling tot en met beheerde IP-telefonie en communicatiediensten. Bij TeleSpectrum en TMVS werken in totaal 75 professionals op consultancy- en implementatiegebied.