Ingezonden persbericht


Persbericht

Mark van der Linden nieuwe directeur Decos Software Engineering

Noordwijk, 26 maart 2009 - Decos Software Engineering heeft per 1 maart Mark van der Linden (36) benoemd tot directeur. Van der Linden zal invulling geven aan de stevige ambities van Decos voor 2009. Decos is op weg naar het marktleiderschap in de Nederlandse overheidsmarkt voor document managementsystemen en daarnaast wil Mark van der Linden zich gaan richten op de profit-sector.

Voordat Van der Linden in dienst trad bij Decos was hij bij Dell Nederland onder meer verantwoordelijk voor de grootzakelijke- en de overheidsmarkt. Zijn laatste functie was Director Corporate Accounts voor de Benelux regio. Daar gaf hij leiding aan ruim 80 sales en pre-sales medewerkers in Nederland en België. Ook was hij actief als zelfstandig ondernemer bij IT-startups zoals Quova en RealMapping. Mark van der Linden beschikt over gedegen kennis van IT en heeft als directeur bij verschillende ondernemingen een sterke groei gerealiseerd.

"Het gevoel dat ik bij Decos had, was direct zeer positief", stelt Van der Linden. "Decos loopt als DMS-leverancier en als kennisintensieve organisatie voorop in de document managementmarkt. Dit blijkt onder andere uit de NEN 2082-certificering die Decos als eerste en enige leverancier heeft verkregen. Decos heeft hiermee een unieke positie binnen de Nederlandse overheidssector. De ambitie en gedrevenheid van de organisatie sluiten goed aan bij mijn eigen ambities, en waren dan ook doorslaggevend voor mijn keuze."

"Wij zijn zeer verheugd met de komst van Mark naar Decos", stelt Paul Veger, oprichter en algemeen directeur van Decos. "Wij waren op zoek naar een directeur die de ambitie en expertise heeft om de organisatie naar een nog hoger plan te tillen. Ik ben ervan overtuigd dat Mark hiervoor de juiste persoon is. Als voormalig directeur bij een grote IT-speler als Dell weet Mark als geen ander welke stappen er moeten worden doorlopen om onze ambities te realiseren."

Mark van der Linden volgt Bert Hendriks op, die zijn carrière zal voortzetten binnen de Decos Technology Group.

(327 woorden)