Ingezonden persbericht

Tweede dag IRTA: DeGraaf boekt vooruitgang

De tweede dag van de IRTA Test heeft het DeGraaf Grand Prix Team veel vooruitgang geboekt ten opzichte van de woensdag. Met zonnige weersomstandigheden en temperaturen van 25 graden wisten Danny Webb en Randy Krummenacher hun tijden te verbeteren. Danny Webb reed anderhalve seconde sneller dan de woensdag en de Zwitser Randy Krummenacher wist bijna een seconde sneller te rijden. Het DeGraaf Grand Prix Team is de juiste weg ingeslagen betreffende de afstelling en verwacht morgen tijdens de laatste testdag nog enige vooruit gang.

Danny Webb (14e, 1:48,665): "Deze tweede dag ging een stuk beter dan gisteren. We hebben veel progressie geboekt en het gevoel met de motor is een stuk beter. De motor is erg sterk en met de afstelling van de vering zijn we de juiste weg ingeslagen. We hebben nog niet de gewenste set-up maar we komen dichterbij. Ik denk dat we morgen als team nog een stap voorwaarts kunnen maken."

Randy Krummenacher (17e, 1:49,186): "Vandaag ging het beter dan de eerste dag. We hebben nog niet kunnen beslissen welke kant we opwillen met de set-up van de vering. We hebben nog wat werk te verrichten om deze afstelling goed te krijgen maar we moeten gewoon kalm blijven en werken aan de afstelling. Morgen zal er nog een testdag zijn en mijn doel is toch om in de top 10 te eindigen en met een glimlach de test te verlaten."