Politie Zeeland

Politieberichten Zeeland, 26 maart 2009

O-632-2009 Man aangehouden voor vernielingen, Goes
Door de politie is woensdagavond een 31-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden.
Agenten kwamen rond 22.15 uur ter plaatse nadat melding was gedaan van een conflict. Een man zou stenen tegen de ruit van een woning aan de Monnetstede hebben gegooid en ook een geparkeerde auto hebben beschadigd. Ter plaatse werd de 31-jarige man aangehouden als verdachte en overgebracht naar het politiebureau. De bewoonster van het pand en de 31-jarige man zijn bekenden van elkaar.

W-633-2009 Hennepkwekerij in woning, Middelburg
In een woning aan het Oostkerkplein is donderdagmiddag een hennepkwekerij ontmanteld.
In de woning werd een kwekerij van in totaal 410 hennepplanten aangetroffen. Alle planten en benodigde apparatuur zijn in beslaggenomen. Door een medewerker van de Delta werd geconstateerd dat de stroom buiten de meter om werd afgetapt.
Op het moment dat de politie de woning betrad, waren in het pand drie mannen in de leeftijd van 20- tot 23 jaar aanwezig. Allen afkomstig uit 's Gravenhage. Ze zijn ter plaatse aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Z-634-2009 Motorrijder onderuit, Terneuzen
Op de Kennedylaan is donderdagavond omstreeks 18.30 uur een 30-jarige motorrijder uit Sas van Gent onderuit gegaan.
Hij reed richting de sluizen toen uit de Grenulaan een 30-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen kwam aanrijden. Kennelijk schrok de motorrijder hier zo van dat hij remde en vervolgens ten val kwam. Hij gleed met zijn motor onder de auto maar raakte niet bekneld.
Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Daar bleek na onderzoek dat hij geen letsel had opgelopen.