Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Exclusief genieten op Lifestyle PLUS!

Van donderdag 26 t/m zondag 29 maart 2009 vindt Lifestyle PLUS plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Lifestyle PLUS is een evenement over `het goede leven'. De `PLUS' verwijst naar de vele activiteiten die op Lifestyle PLUS worden georganiseerd! Een greep uit het programma:


· Op Lifestyle PLUS wordt een beautyplein gerealiseerd. Als bezoeker kunt u zich hier heerlijk laten beautyplein verwennen: massage, make-up, styling, kleuradvies: Aan alles is gedacht. Als klap op de vuurpijl bieden we u de mogelijkheid om tegen een sterk gereduceerd tarief een Glamourfoto te maken van 30x30 cm die u meteen mee naar huis kunt nemen.
· In samenwerking met diverse autodealers kunt u op Lifestyle PLUS de nieuwste SUV's bewonderen SUV's en ook uitproberen! Op het buitenterrein van de beurs wordt een parcours uitgezet waarbij u zelf kunt ervaren wat echt terreinrijden inhoudt!


· Een bijzonder onderdeel van Lifestyle PLUS wordt de `PC Zwolle straat', met daarin aandacht voor `PC Zwolle straat' exclusieve juwelen, kunst, champagne, mode, auto's etc. etc. Door de bijzondere aankleding van de `PC Zwollestraat' is dit een eyecatcher op de beurs!
· Golfen is een zeer populaire sport die veel wordt beoefend. Ook daar speelt Lifestyle PLUS op in. U kunt een balletje slaan op de virtuele golfbaan. Voor de longest drive is een mooie prijs virtuele golfbaan beschikbaar!


· Ook culinair is er van alles te beleven op Lifestyle PLUS. In samenwerking met diverse culinair
delicatessenzaken valt er van alles te proeven op de beurs. Ook is hierbij aandacht voor streekproducten, chocolade, whisky, wijn en nog veel meer tongstrelende heerlijkheden!
· In samenwerking met SPARTA en diverse fietsspeciaalzaken in de regio wordt er een fietsparcours fietsparcours op de beurs gerealiseerd, waar u de nieuwste fietsen kunt bekijken en kunt uitproberen.
· Ook gezondheid speelt een grote rol op Lifestyle PLUS. Op het gezondheidsplein kunnen bezoekers deelnemen aan diverse fitheidstesten. Daarnaast is het mogelijk om de conditie te verbeteren door mee te doen aan de clinics Nordic Walking en Skiken die op de beurs worden gehouden! Nordic Walking Skiken
· En last but not least realiseren we in samenwerking met interieurspeciaalzaken een Design plein op Design plein de beurs, met daarbij aandacht voor trends op woongebied, audio en alles wat daarbij hoort.

Kortom, deze beurs mag u niet missen! Kijk voor meer informatie op de website www.lifestyleplus.nl. Wilt u als standhouder deelnemen aan Lifestyle PLUS? Neem dan contact op met Organisatiebureau Plan Effect op telefoonnummer 0529-462332!