Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Computerwacht Windows Essential Server Solutions Event

Alphen a/d Rijn, 3 maart 2009, Op 26 maart 2009 organiseert De Computerwacht in "Het Kasteel van Sparta" te Rotterdam het Computerwacht Windows Essential Server Solutions Event. Windows Essential Server Solutions 2008 is Microsoft's nieuwe en betaalbare totaaloplossing voor klein- en middenzakelijke ondernemingen. De Computerwacht informeert haar relaties op deze dag van 14.00 tot 17.00 uur over de fantastische mogelijkheden van deze nieuwe totaaloplossing van Microsoft. Daarnaast is KPN aanwezig om de aanwezigen kennis te laten maken met mobiel internet op de laptop! Van 17.00 - 18.30 uur is er gelegenheid, om onder het genot van een hapje en een drankje, te netwerken.

Windows Essential Server Solutions
De Windows Essential Server Solutions familie bestaat uit Windows Small Business Server 2008 voor bedrijven met minder dan 75 pc's en Windows Essential Business Server voor middelgrote bedrijven met minder dan 300 pc's. De technologie in Windows Essential Server Solutions helpt complexe situaties te vereenvoudigen, biedt een beveiligde en betrouwbare IT-infrastructuur die de groei van de onderneming in goede banen leidt én zorgt voor hogere productiviteit!

Partner Microsoft en KPN
De Computerwacht is al 8 jaar een succesvolle partner van Microsoft en KPN. In oktober 2008 ontvangt De Computerwacht de Marketing Award voor zijn campagne om meer bekendheid te geven aan het glasvezelnet. Doelstelling was bedrijven te laten weten dat zij via De Computerwacht op een eenvoudige en efficiënte manier gebruik kunnen maken van het glasvezelnet van KPN. De campagne maakte duidelijk wat de investering op lange termijn voor de klanten oplevert.

Over De Computerwacht
De Computerwacht in Alphen aan den Rijn heeft zich in haar 10-jarig bestaan ontwikkeld tot een full service ICT-organisatie met ruim 40 medewerkers en ca. 600 klanten. Voor het MKB levert zij ICT-oplossingen en consultancy op het gebied van Netwerken, Managed Services, Hosting, Informatieopslag, Telecom en Exact Software. Hierdoor kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten en zorgt De Computerwacht dat hun ICT automatisch goed werkt. Inmiddels heeft De Computerwacht meer dan 1200 netwerkservers in beheer met ruim 5000 werkplekken op ruim 400 locaties door geheel Nederland.

Inschrijven

Deelname is gratis, aanmelden voor dit event kan d.m.v. het sturen van een e-mail naar: event@computerwacht.nl

---------------------------------------Einde Persbericht--------------------------------------------------------------------