Gemeente Gaasterlân-Sleat


Evaluatie herinrichting en verkeerscirculatie centrum Balk


In 2007 zijn de werkzaamheden in het centrum van Balk afgerond. Het resultaat mag er zijn. De Van Swinderenstraat is getransformeerd tot een prachtige winkelstraat en ook de Raadhuisstraat en De Warren hebben een gedaanteverwisseling ondergaan. Er is meer wandelruimte gecreëerd voor het winkelend publiek. Omdat het wegdek vlakker is bestraat, is het ook toegankelijker geworden voor minder validen. De verkeersdruk op de Van Swinderenstraat is sterk afgenomen door het invoeren van eenrichtingsverkeer. Kortom, het centrum van Balk is een stuk aantrekkelijker geworden!

Maar uiteraard beseffen we ons ook dat er hier en daar nog verbeterpunten zijn. Daarom willen we deze herinrichting gaan evalueren. Daar hebben we onder andere uw hulp bij nodig.

We willen graag met u spreken over hoe u de nieuwe inrichting en verkeerscirculatie van het centrum van Balk beleeft. Waar bent u tevreden over? Wat kan volgens u nog worden verbeterd? Wilt u hierover uw mening geven, dan bent u van harte welkom op de evaluatieavond op DONDERDAG 26 MAART, aanvang 19:30 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Balk.

Indien u van plan bent om op deze avond aanwezig te zijn, kunt u zich hier (voor dinsdag 17 maart) opgeven.

Wij hopen u op 26 maart te mogen begroeten.