Provincie Zuid-Holland kiest voor E-HRM van Allshare HR Solutions

26/03/2009 08:25

Ravestein & Zwart

Hoofddorp, 26 maart 2009 - De Provincie Zuid-Holland en Allshare HR Solutions zijn een meerjarige overeenkomst aangegaan voor de levering van een E-HRM oplossing, waarmee de Provincie Zuid-Holland invulling geeft aan haar wens om efficiënt, effectief en digitaal om te gaan met haar Personeel en Organisatie. Met deze webbased HRM-oplossing kunnen managers én medewerkers volop gebruik maken van de gemakken van e-HRM. "De sterke wens van organisaties om HR meer in de lijn, dus bij het management te beleggen, zal de komende jaren de Provincie helpen om haar doelstellingen te realiseren", zegt Wim Roeling, directeur Allshare HR Solutions.

Allshare levert de HRM- en Payroll oplossing in samenwerking met ADP Nederland BV en voorziet de Provincie Zuid-Holland van een webbased E-HRM oplossing. Allshare's vernieuwde E-HRM systeem, PersonnelView kent uitgebreide functionaliteit op het gebied van in-, door- en uitstroom voor de medewerkers van de Provincie Zuid-Holland. ADP is met haar solide en betrouwbare dienstverlening verantwoordelijk voor het correct verwerken van de salarissen en de aanlevering van de digitale loonstrook.

"Door deze samenwerking bieden wij wat onze klanten willen, namelijk een integraal HR - & Payrollsysteem, waarin kennis van twee specialisten gebundeld wordt. Beide partijen maken optimaal gebruik van de eigen sterke krachten en we leveren hiermee een oplossing die niet alleen compleet is, maar ook uiterst concurrerend op de markt wordt gezet," vertelt Roeling.

Voordelen

PersonnelView is het gebruiksvriendelijke personeelsinformatiesysteem voor organisaties die Human-Resource processen met een modern en flexibel systeem willen ondersteunen. Door de webfunctionaliteit is het systeem eenvoudig, overal en intuïtief benaderbaar voor medewerkers, managers, maar ook uw P? en Salarismedewerkers die er mee werken. In PersonnelView worden naast de personeelsgegevens tevens de salarisgegevens van de medewerkers bijgehouden en gemuteerd. Eenmalige invoer van gegevens is daarmee gewaarborgd. Periodiek worden de mutaties door PersonnelView aangeleverd aan ADP, verwerkt en de salarisrapportages beschikbaar gemaakt.

Met PersonnelView kiest de Provincie Zuid-Holland voor standaard HRM-software met een uitgebreide set aan HR-functionaliteit, met ruime flexibele inrichtingsmogelijkheden en uitgebreide managementrapportages. De digitalisering van de HR-formulierenstroom is slechts één van de voordelen. Allshare brengt nu een volledige set van gebruiksvriendelijke HRM-processen onder handbereik van veel organisaties, zowel profit als non-profit. Allshare verzorgt ook het up-to-date houden van deze processen en de mogelijkheid deze eenvoudig in te richten op de specifieke situatie bij de klant.

Allshare biedt bedrijven en organisaties een veilige en geïntegreerde HRM-omgeving, die de komende jaren eenvoudig mee kan groeien met de wensen en ontwikkelingen binnen de organisatie. "Organisaties willen dat applicaties in gebruik met elkaar kunnen communiceren, zodat eenduidige en eenmalige invoer geborgd is. PersonnelView is door haar geavanceerde technologie in staat om via XML eenvoudig en veilig met overige bedrijfssystemen te communiceren en gegevens uit te wisselen," aldus Roeling.

Met het in gebruik nemen van het nieuwe E-HRM systeem komt er, in principe, ook een einde aan het verzenden van de papieren loonstrook. Werknemers kunnen hun loonstrook wanneer zij dat zelf willen digitaal bekijken en printen. Voor ondernemingen levert alleen dat al een enorme kostenbesparing op.

Allshare HR Solutions

Allshare is al ruim 20 jaar actief als leverancier van HR-systemen. Door jarenlange internationale ervaring is PersonnelView uitgegroeid tot een veelomvattend softwareproduct, waarvan regelmatig nieuwe versies verschijnen. In deze nieuwe versies worden gebruikerswensen gehonoreerd en worden de nieuwste technologieën toegepast. In de loop der jaren is een gespecialiseerd team opgebouwd. Zij helpt u met implementeren, realiseert uw aanpassingen, verzorgt cursussen en staat voor u paraat vanuit een goed functionerende helpdesk.