Ingezonden persbericht


Persbericht

Atlantic Telecom kiest voor Ezwim om online facturatie te realiseren

Op termijn volledig papierloze documentenstroom

Amsterdam, 26 maart 2009 - Atlantic Telecom, leverancier van telecommunicatie-diensten, heeft voor Ezwim, wereldwijd marktleider in Telecom Management, gekozen om online facturatie te realiseren. Bovendien wil Atlantic met behulp van Ezwim's Telecom Management oplossing geavanceerde rapportages en kostenallocatie aan haar zakelijke klanten aanbieden.

Samen met Ezwim gaat Atlantic Telecom twee verbeterdoelstellingen realiseren:
* Overschakelen van de papieren factuur naar online facturatie voor zakelijke en particuliere klanten.
* Geavanceerde online telecom analyses zodat klanten een compleet inzicht in hun telecomdiensten krijgen.

"Atlantic Telecom maakt momenteel een sterke groei door, met name in het zakelijke segment. Naast het omschakelen naar papierloze facturatie werken wij aan de introductie van nieuwe telecommunicatiediensten zoals DSL en mobiel", zegt Marc van Bracht, Financieel Manager van Atlantic Telecom. "Ezwim is in deze groeifase de juiste managed services partner en onmisbaar bij de introductie van nieuwe diensten. Het bedrijf heeft bij diverse telecomaanbieders laten zien dat ze papierloze facturatie kunnen realiseren in een omgeving met grote aantallen gebruikers. Bovendien biedt Ezwim geavanceerde services voor zowel vaste als mobiele telefonie."

Ron van Valkengoed, managing Director van Ezwim is verheugd met de keuze van Atlantic Telecom voor Ezwim: "Wij zijn blij dat wij met onze Telecom Management diensten een bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van de strategische doelen van Atlantic Telecom; onze klantvriendelijke webdiensten stellen Atlantic Telecom in staat om zich te onderscheiden in de markt. Door voor ons Software-as-a-Service model te kiezen, krijgt Atlantic Telecom een complete en schaalbare oplossing die hen zeer zeker concurrentievoordeel gaat bieden."

Over Ezwim
Ezwim, wereldwijd marktleider in Telecom Management, levert Telecom Expense Management en Telecom Service Management software aan bedrijven en operators. Ezwim's diensten maken telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim's diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen. Ezwim is een Software-as-a-Service speler (SaaS) die meer dan 1,000,000 eindgebruikers met behulp van beveiligde internetapplicaties binnen een on-demand businessmodel ondersteunt. Ezwim heeft klanten in alle toonaangevende marktsegmenten en Global 2000 bedrijven vertrouwen op Ezwim diensten voor het effectief managen van hun telecommunicatie. Bezoek voor meer informatie www.ezwim.com.

Over Atlantic Telecom
Atlantic Telecom is een full-service provider op het gebied van telecommunicatie. Atlantic Telecom biedt klanten de kwaliteit van gerenommeerde netwerken in combinatie met scherpe prijzen en een directe persoonlijke bereikbaarheid. Atlantic Telecom heeft een breed scala aan diensten: Carrier Pre Select, Line Rental, Hosted PABX, DSL Services, Servicenummers, 088-bedrijfsnummers, Conference Call, het Zorgconcept, Nummerinformatie en International Mobile Access.

Voor meer informatie
Ezwim
Wendy van Meer, Marketing Directeur
Tel. 020-8884388
Email: wvanmeer@ezwim.com

Atlantic Telecom
Marc van Bracht, Financieel Manager
Tel. 0478-555660
Email: marc.vanbracht@atlantic.nl