Ingezonden persbericht


A3 Business IT verrast klanten met inspirerende site

Innovatief communiceren

Wormerveer 26 maart 2009 - Ook interesse in een "Oudhollandsch kommunikatie packet"? Dan kunt u terecht bij IT-dienstverlener A3 Business IT, die met een frisse aanpak haar klanten laat zien welke diensten er tegenwoordig zoal mogelijk zijn. Op www.onzewereldverandert.nl staat de vraag centraal hoe bedrijven antwoord kunnen geven aan veranderende communicatiebehoeften.

Moderne communicatie vraagt om een nieuwe aanpak. A3 Business IT uit Wormerveer, onderdeel van de ISSYS Groep, verrast klanten met een site waar op een andere manier duidelijk wordt gemaakt welke diensten het bedrijf levert. A3 Business IT wil met deze site haar klanten inspireren. De site moet voor A3 Business IT ook dienen als startpunt voor een dialoog met haar klanten.

Door middel van de site www.onzewereldverandert.nl, waar de geschiedenis van communicatiemiddelen in een notendop wordt getoond, krijgen klanten antwoorden op vragen die zij in hun dagelijkse praktijk tegenkomen. Bovendien worden innovatieve communicatiemiddelen zoals het Session Initiation Protocol (SIP) op een praktische en heldere manier uitgelegd. Het SIP-systeem biedt de mogelijkheid om voor twee of meer deelnemers communicatie op te zetten, te wijzigen of stop te zetten. SIP bepaalt hierbij wat de beste manier van communicatie is.

Over A3 Business IT

A3 Business IT uit Wormerveer is naast de zogenaamde traditionele en hybride telefoonsystemen ook gespecialiseerd in softwaregebaseerde IP-telefoonsystemen, welke hardware onafhankelijk functioneren op een Microsoft Windows Server-platform. A3 Business IT is onderdeel van de ISSYS Groep. www.a3bit.nl

Over de ISSYS Groep

ISSYS is opgericht in oktober 2002 en is inmiddels een gevestigde naam in Noord-Holland voor Automatiseringsoplossingen, Serverruimtes, Beveiligingstechniek én Telecom. De ISSYS Groep levert, ontwerpt, implementeert, integreert en beheert turn-key oplossingen op het gebied van Automatisering, Serverruimtes, Beveiligingstechniek en Telecom. Bij de ISSYS Groep werken 70 medewerkers. www.issys.nl


---