Gemeente Borsele

Toepassing artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening

Nassauweg 2 in âs-Heerenhoek

Â

Aanvraag

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele maakt bekend dat zij een verzoek hebben ontvangen voor een bouwvergunning en ontheffing van het bestemmingsplan âBorsels Buitenâ voor het bouwen van een serre aan de woning op het perceel Nassauweg 2 in âs-Heerenhoek. De ontheffing betreft hier kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten in de bestemming âwoondoeleindenâ. Burgemeester en wethouders zijn voornemens met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening de onderhavige ontheffing te verlenen van genoemd bestemmingsplan.

Â

Inzage

U kunt de aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige van belang zijnde stukken inzien vanaf 27 maart 2009 tot en met 23 april 2009 in het gemeentehuis, Stenevate 10, Heinkenszand. Open van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur-12.30 uur. Ook is het ontwerpbesluit in te zien op www.borsele.nl/wro.

Â

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan een ieder zijn zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u uiterlijk een week voor het einde van de inzagetermijn contact op te nemen met de afdeling Bouwen en Wonen op (0113) 238436 voor het maken van een afspraak.

Â

Gedurende de termijn van de ter inzage legging worden nieuwe relevante stukken en gegevens eveneens ter inzage gelegd.

Â

Heinkenszand, 26 maart 2009