Gemeente Borsele

Vergunningen Wet milieubeheer

Traas Ongediertebestrijding, Spoorstraat 5b, âs-Gravenpolder en De Witte Agro, Spoorstraat 1 en 51, âs-Gravenpolder

Â

Onderwerp

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 17 maart 2009 een vergunning op grond van de Wet milieubeheer verleend aan:
* Traas Ongediertebestrijding en De Witte Agro beide in âs-Gravenpolder.

Het betreft vergunningen voor het uitbreiden van beide inrichtingen met een opslag- en verkooppunt van carbid en voor het in werking hebben, na die verandering, van die tot de inrichtingen behorende onderdelen, waarmee de verandering samenhangt. Deze zijn respectievelijk gelegen aan de Spoorstraat 5b en de Spoorstraat 1 en 51 in âs-Gra- venpolder. Aan de vergunningen zijn voorschriften verbonden ter bescherming van het milieu. De vergunningen zijn ten opzichte van de ontwerpen niet veranderd.

Â

Inzage

U kunt de vergunningen en de overige van belang zijnde stukken van 27 maart tot en met 7 mei 2009 inzien in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. De beschikkingen zijn ook in te zien op www.borsele.nl/milieubeheer.

Â

Beroep

Belanghebbenden kunnen tot en met 7 mei 2009 een gemotiveerd beroepschrift tegen de vergunningen indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende die al zienswijzen over de ontwerpvergunning(en) naar voren heeft gebracht.

Op deze regel bestaan twee uitzonderingen:

a. Het beroep beperkt zich tot de eventuele wijzigingen in de vergunning(en) ten opzichte van het ontwerp.

b. Betrokkene kan redelijkerwijs niet worden verweten geen zienswijze over de ontwerpvergunning(en) naar voren te hebben gebracht.

Benadrukt wordt, dat hoewel iedereen gelegenheid heeft gehad zienswijzen over de ontwerpvergunning(en) naar voren te brengen, het recht van beroep alleen toekomt aan degene die een rechtstreeks belang heeft bij de vergunningverlening(en). Tegelijkertijd met het beroep kunt u een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De vergunningen worden niet van kracht voordat op deze verzoeken is beslist.

Â

Heinkenszand, 26 maart 2009