Ingezonden persbericht


Utrecht, 26 maart 2009

Wat & Hoe ondergaat metamorfose

De Wat & Hoe taal- en reisgidsen zijn met hun beroemde, praktische indeling en hun duidelijke informatie al jaren een geliefde reisgenoot in binnen- en buitenland. De serie heeft een metamorfose ondergaan: een frisse vormgeving en eigentijdse kleuren, maar dezelfde betrouwbare Wat & Hoe-kwaliteit.

Alle Wat & Hoe-gidsen worden voorzien van een nieuw omslag met een gemoderniseerd Wat & Hoe-logo; de reisgidsen krijgen ook een glossy binnenwerk. Zo kan iedereen eigentijds op stap, in binnen- én buitenland. Om de metamorfose te vieren krijgt de reisliefhebber vanaf april bij aankoop van een Wat & Hoe-gids een gratis notitieboekje. Ideaal als dagboek voor op reis of voor het schrijven van vakantieverhalen. Het notitieboekje bevat tevens een kortingsbon voor een hotel dat je kunt boeken via weekendjeweg.nl!

We zetten de serie nog even op een rijtje:

De Wat & Hoe taalgidsen zijn al meer dan zeventig jaar onontbeerlijk voor de avontuurlijke en ondernemende vakantieganger die in het land van zijn keuze contact wil maken met de plaatselijke bevolking. Klein, handzaam en met fonetisch opgeschreven woorden en zinnen. De taalgidsen zijn al in 34 talen beschikbaar.

De Wat & Hoe reisgidsen buitenland met de populaire ringband. De gidsen zijn gemakkelijk hanteerbaar vanwege de gedetailleerde kaarten en duidelijke dagindelingen. Er zijn inmiddels gidsen voor 50 bestemmingen.

De Wat & Hoe Select reisgidsen zijn handige reisgidsen in pocketformaat mét de door reizigers zo gewaardeerde ringband. Boordevol speciaal geselecteerde tips, kleurrijke foto's én overzichtelijke, uitklapbare kaarten. 20 bestemmingen kunnen met deze gidsen worden bezocht.

De Wat & Hoe reisgidsen Nederland geven met hun heldere vormgeving een compleet overzicht van de leukste plekjes, de mooiste bezienswaardigheden en de beste adressen in eigen land. Het fijnste van Nederland in 7 gidsen!

De Wat & Hoe wandel- en fietsgidsen zijn gemaakt met het gemak van de lezer als leidraad. Rustig in de luie stoel een route uitkiezen uit een van de 14 gidsen en dan lekker naar buiten voor een stevige tocht in de natuur. Uitstekende routebeschrijvingen in tekst en beeld en een praktische uitvoering.

Voor informatie en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met: Kosmos Uitgevers, Maaike Maaswinkel, tel.: 030-234 92 74

E-mail: mmaaswinkel@kosmosuitgevers.nl Website: www.kosmosuitgevers.nl