Ingezonden persbericht


Satyam wint SAP-implementatie bij zuivelverwerkingsbedrijf Vijay Dairy & Farm Products

Hoofddorp, 26 maart 2009 â¤* Satyam Computer Services Ltd. (Euronext Amsterdam: SAYE; NYSE: SAY) heeft een contract verworven bij Vijay Dairy & Farm Products Ltd. voor de implementatie van SAP(TM) Business All-in-One. Vijay Dairy & Farm Products is een toonaangevend zuivelverwerkingsbedrijf in India. Met de SAP-oplossing wil het bedrijf zijn kernprocessen automatiseren en integreren om zo workflows te versnellen, de kwaliteit te verbeteren en kosten te verlagen.

'Het beheer van onze supply chain, waaronder inkoop- en prijsbeheer, is een complex proces dat door dit systeem sterk vereenvoudigd wordt', zegt J. Madhan Mohan, algemeen directeur van Vijay Dairy & Farm Products. 'We gaan voor het eerst losstaande processen integreren en zijn zo in staat de productkwaliteit op verschillende momenten tijdens aankoop en productie te monitoren. Dat maakt het mogelijk om hoogwaardige versproducten aan klanten te leveren tegen lagere kosten. Wij kozen voor Satyam vanwege de uitgebreide SAP-ervaring, sterke domeinkennis en de snelheid waarmee de kosteneffectieve oplossing geleverd kan worden. Satyam heeft tevens laten zien dat het beschikt over uitstekende partnershipeigenschappen, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven. Zijn succesvolle Proof-of-Concept zorgt voor lagere risico's en een snellere inzetbaarheid.'

De oplossing van Satyam is gebaseerd op SAP(TM) Business All-in-One en zogenaamde SAP Best Practices. Het systeem voorziet in een end-to-end bedrijfsprocesintegratie met oplossingen voor financiële administratie, materiaalbeheer, kwaliteitsmanagement, de inkoop en verwerking van melk, verkoop en distributie, en onderhoud van productiefaciliteiten. Na de implementatie zal Vijay Dairy & Farms Products de inkoop en financiële administratie verder kunnen stroomlijnen en herbruikbare verpakkingen kunnen traceren. Ook is er beter inzicht in de beschikbaarheid van producten op verschillende locaties.

'Satyam begrijpt de uitdagingen waar Vijay Dairy & Farm Products voor staat en zorgt voor een krachtige en bewezen oplossing voor het gehele proces: van inkoop tot en met verkoop', zegt Manish Mehta, Global Head SAP & Managed Testing Practices bij Satyam. 'Leidinggevenden bij Vijay Dairy & Farm Products beschikken veel sneller over informatie, wat leidt tot een hogere operationele efficiency en effectiviteit.'

###
Over Satyam
Satyam (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY) is een vooraanstaande wereldwijde business- en IT-dienstverlener. Het bedrijf levert diensten op het gebied van advies, systeemintegratie en outsourcing aan klanten in verschillende sectoren. Satyam beschikt over een brede, functionele expertise, hoogwaardige technologische kennis en een geavanceerd wereldwijd leveringsmodel om bedrijven te helpen bij het optimaal inrichten van hun belangrijkste processen en hun prestaties te verhogen. De professionals van Satyam blinken onder andere uit in engineering, productontwikkeling, supply chain management, CRM, BPM, BI, enterprise integration en infrastructuurbeheer. Vanuit zijn Development Centres in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië bedient Satyam een groot aantal klanten, waaronder uit de Fortune(TM) 500.

Ingezonden persbericht