Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lifestyle PLUS 2009 - Dé beurs voor levensgenieters!

Ommen, juli 2008 - Van donderdag 26 tot en met zondag 29 maart 2009 staan de IJsselhallen in Zwolle in het teken van de beurs: Lifestyle PLUS 2009. Lifestyle PLUS is een beurs voor mensen die van het leven genieten, die de balans tussen werken en privé erg belangrijk vinden, voor mensen die durven te genieten van het leven. Niet voor niets is Lifestyle PLUS, dé beurs voor levensgenieters!

Maar liefst 4 dagen lang kunnen bezoekers zich tijdens Lifestyle PLUS uitgebreid laten informeren, amuseren en adviseren. Met 200 standhouders vindt de levensgenieter op Lifestyle PLUS alles onder één dak: vakanties, fietsen, meubels, tuinartikelen, oldtimers, kleding, goede doelen, magazines, antiek, huizen, pannen, keukens, wijnen en nog veel meer. In een energieke omgeving wordt men geprikkeld tot actieve deelname. Met inspirerende presentaties, spetterende shows, informatieve demonstraties en uitnodigende workshops. Een beurs om te ontdekken en te beleven, een lifestyle event!

U kunt er niet meer omheen Lifestyle PLUS is een uniek evenement voor mensen die van het leven genieten, dat u zeker niet mag missen!

Voor meer informatie over eventuele deelname kunt u contact opnemen met Organisatiebureau Plan Effect uit Ommen op telefoonnummer 0529-462332. Bezoek ook eens de website www.lifestyleplus.nl!

Organisatiebureau Plan Effect
Organisatiebureau Plan Effect organiseert al 20 jaar beurzen, bedrijfs- en publieksevenementen in Nederland. Plan Effect heeft veel ervaring met de organisatie van, bouw, consumenten-, bruids-, baby-, tuin-, kerst- en banenbeurzen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.planeffect.com of www.lifestyleplus.nl.