CROW XL congres in Apeldoorn


Maak van crises kansen: zet in op integrale bereikbaarheid

EDE, 20090316 -- Geachte persrelatie, De krediet- en klimaatcrisis laten zien dat het anders moet. Tijd voor duurzame oplossingen, innovatie en integrale aanpak! Niet afwachten welke stimuleringsmaatregelen het kabinet opneemt in `Nationale Plannen'. Op 26 maart is CROW XL congres aan zet. Met professionals en bestuurders die op strategisch niveau werken aan integrale bereikbaarheid.

Wij nodigen u van harte uit dit congres in Orpheus in Apeldoorn bij te wonen. U treft er ruim 300 bestuurders, managers en professionals uit de werelden van mobiliteit, infrastructuur, ruimtelijke ordening, bouwen, wonen en landschapsbeheer.

CROW XL congres: boordevol lezingen, interviews, discussies en debatten. Met ruim 50 sprekers. Onder wie Frank Westerman (auteur Ingenieurs van de ziel), Bert Keijts, Tweede Kamerleden Roos Vermeij, Ruud van Heugten en Emile Roemer, gespreksleider Felix Rottenberg en Duurzame Diva's met Victoria Koblenko. Zie het volledige programma op www.crow.nl/xl of in bijgesloten programmabrochure.

Maakt u gebruik van deze uitnodiging, dan stel ik het zeer op prijs als u mij dat even laat weten: graag een berichtje naar berg@crow.nl. U kunt dan ook aangeven of u belangstelling heeft een van de sprekers tijdens het congres te interviewen.

Graag tot de 26e maart in Apeldoorn!

CROW





Ingezonden persbericht