IkSloopGoedkoop.nl genomineerd voor Nationale Thuiswinkel Award


ZOETERMEER, 20090323 -- Nederlands eerste online containerleverancier IkSloopGoedkoop.nl is genomineerd voor de Innovatie Award. Een vakprijs voor webwinkels die wordt uitgereikt door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Andere bedrijven die door vakjury en consumenten zijn genomineerd voor deze award zijn Hema, Luisterrijk en de Rabobank. Op donderdag 26 maart zullen de prijzen worden uitgereikt tijdens een gala-avond in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

In competitie met gevestigde namen
IkSloopGoedkoop.nl beschikt sinds vorig jaar over het Thuis Winkelwaarborg-keurmerk en verwierf landelijke bekendheid als mede-sponsor van het tv-programma Tuinruimers. Met IkSloopGoedkoop.nl kunnen klussers gemakkelijk via internet goedkope containers bestellen voor uiteenlopende soorten afval. Oprichter Vincent van Daalen: "De doordachte wijze waarop de webwinkel is opgezet slaat aan bij het doe-het-zelf'ers door heel Nederland. Het is leuk om als jong bedrijf de strijd aan te mogen gaan met gevestigde namen als Rabobank en Hema. Het bewijst maar weer eens dat je niet groot hoeft te zijn om innovatief ondernemen."

Innovatiedrang
IkSloopGoedkoop.nl biedt klussers de mogelijkheid 24 uur per dag een container bestellen en op overzichtelijke wijze hun order volgen. Door heel Nederland worden afvalcontainers aangeboden voor bouw- & sloopafvoer, puin, hout en groen afval. Vincent van Daalen: "We hebben als eerste in Nederland er voor gezorgd dat de particulier ook schone afvalstromen tegen goedkopere tarieven kan laten afvoeren. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu door directe recycling! Daarnaast hebben we het milieucertificaat ontwikkeld en gelanceerd voor onze klanten. Met dit certificaat wordt een 100% recycling garantie volgens legale verwerking afgegeven. Zo wordt het begrip "Duurzaam" een tastbaar gegeven."

Online containerleverancier IkSloopGoedkoop.nl is in 2006 ontstaan en richt zich specifiek op particulieren. De afgelopen jaren zijn dan ook continu nieuwe toepassingen aan de webwinkel toegevoegd. Een van de laatste vernieuwingen is een SMS-dienst. Na een SMS-je haalt het bedrijf binnen 24 uur de volle container weer op. "De nominatie voor de Innovatiecategorie van de Nationale Thuiswinkel Award onderstreept dat we met onze webafvalwinkel op de goede weg zijn", besluit Vincent van Daalen.

IkSloopGoedkoop.nl